Gdje sam?

Anti stres kreativne radionice radionice

 Udruga provodi niz programa među kojima je i program pod nazivom "STRES? HVALA NE BI ! ". Kroz spomenuti program željeli smo našim članovim kao i svima zainteresiranima osmisliti kreativne i zabavene aktivnosti na otvorenom s ciljem poticanja druženja i samim time i otklanjanja stresa .

Svjedoci smo sve večeg stresa u kojem se svakodnevno krečemo unutar škole, radog mjesta pa i same obitelji. Živimo u vremenu kada imamo sve manje vremena za opuštanje, druženje i aktivnosti izvan zatvorenog prostora.

Sve navedeno dovodi do nagomilavanja stresa što za posljedicu ima razvoj bolesti i poremečaja (anksioznost, depresiju, pretilost , dijabetes i mnoge druge bolesti). Kako bi smo donekle smanjili šanse za razvoj gore navedenog u udruzi smo osmislili anti stres program. Više o programu možete pronaći na stranicama udruge.

Organizator: Dijete - nada i radost roditelja
Datum početka: 01.04.2013.
Lokacija: mjesni odbor Črnomerec, ZAGREB

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Dijete - nada i radost roditelja
Lokacija projekta:mjesni odbor Črnomerec, ZAGREB
Ciljana skupina: škola za primijenjenu umjetnost i dizajn ,
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 2 volontera)
Datum početka: 01.04.2013
Datum završetka:01.09.2013
Broj sati: 2
Učestalost: mjesečno
Od - do: 17-19 sati
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Posebni zahtjevi: komunikativnost , srdačnost , timski rad
Kontakt osoba: Vlatka Vugrinec
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Izleti koji će biti dio programa odvijati će se na području Zagreba i zagrebačke županije. Radionice koje uključuju izradu raznih predmeta odvijati će se u prostorima mjesnog odbora ili u prostorijama osnovne škole .
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kroz ove radionice nastojat će se potaknuti druženje i komunikacija među ljudima , oživjeti lokalna zajednica s obzirom da smo uvidjeli kronični nedostatak aktivnosti mlade ali i starije .
Očekivani rezultati za volontere: Kroz spomenuti program volonteri će biti u prilici pokazati svoja znanja i vještine u vođenju grupa te osmišljavanju aktivnosti za polaznike

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.