Gdje sam?

Osvještavanje važnosti promjene prehrambenih navika

Cilj projekta je ljudima dati alternativu u prehrani u obliku bezmesne prehrane s visokoproteinskim namirnicama, kao što su seitan, tofu itd. Volonteri koji dolaze u obzir za obavljanje ovog projekta bili bi oni sa završenom kuharskom školom, a i ostali koji imaju iskustva u pripremanju hrane. Osnovna djelatnost koju bi volonteri obavljali u prostorijama udruge, bila bi poduka o načinu pripremanja zdrave hrane, kako kuhati zdravo, koje zdrave namirnice koristiti u svakodnevnoj prehrani. Kroz ovaj projekt važno je ljudima razviti svijest o zdravom načinu života putem kvalitetne prehrane iz eko uzgoja.

Organizator: Udruga za promicanje vegetarijanstva i veganstva Vegehop
Datum početka: 01.01.2013.
Lokacija: Vlaška 79, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za promicanje vegetarijanstva i veganstva Vegehop
Lokacija projekta:Vlaška 79, Zagreb
Ciljana skupina: Svi
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 17 volontera)
Datum početka: 01.01.2013
Datum završetka:01.05.2014
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine

Iskustvo u pripremanju hrane
Posebni zahtjevi: Završena kulinarska škola
Kontakt osoba: Lucija Kundid
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Širenje svijesti o zdravlju kroz pravilnu ishranu i konzumaciju zdravih namirnica iz eko uzgoja.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Dobivanje alternative u načinu svakodnevnog pripremanja prehrane. Podizanje svijesti o važnosti pravilne i zdrave ishrane, te promocanje bezmesne prehrane.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći vještine pripremanja bezmesne prehrane kroz koje razvijaju svijest o potrebi zdravog pripremanja obroka, steći će vještine različitog, maštovitog pripremanja povrća i ostalih namirnica iz eko uzgoja. Volonteri će usvojiti sposobnost ljudima približiti kuhanje kao takvo, kao i zdrav način pripremanja hrane kroz interakciju sa krajnjim korisnicima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.