Gdje sam?

Festival ZLATNA DOB

Sa svrhom prezentiranja dobre prakse Grada Zagreba u skrbi za starije osobe te razmijene iskustava s gostima iz Primorsko-goranske županije Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom organizirat će 01.10.2012. godine u Koncertnoj dvorani V. Lisinskog Festival Zlatna dob.

Pri tome nam je potrebna pomoć volontera u pripremi manifestacije, kod upućivanja sudionika/gostiju u program događanja, podjele promotivnog materijala, te ostali poslovi prema uputama organizatora.

Stoga Vas pozivamo da se priključite i pomognete u gore navedenoj manifestaciji u vremenu od 09:00 do 15:00 sati ili od 15:00 do 21:00 sat.

Organizator: Grad Zagreb
Datum početka: 01.10.2012.
Lokacija: Koncertna dvorana V. Lisinskog, Trg S. Radića 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Grad Zagreb
Lokacija projekta:Koncertna dvorana V. Lisinskog, Trg S. Radića 4, Zagreb
Ciljana skupina: osobe starije životne dobi
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 41 volontera)
Datum početka: 01.10.2012
Datum završetka:01.10.2012
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 1. skupina (10 volontera) od 9,00 do 15,00 2. skupina (10 volontera) od 15,00 do 21,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Mateja Petrić; mateja.petric@zagreb.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Cilj je podizanje javne svijesti o doprinosu starijih osoba u društvu, promociji i važnosti aktivnog starenja te poticanju solidarnosti između generacija. Želja je prezentirati dobru praksu Grada Zagreba u skrbi za starije osobe te razmijeniti iskustava s gostima iz Primorsko-goranske županije u cilju razvoja dodatnih socijalnih usluga i aktivnosti usmjerenih prema našim starijim sugrađanima. Stariji sugrađani imat će priliku prezentirati svoja postignuća u dijelu kulturno-zabavnog programa i kreativnih radionica.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Lakša provedba programa, pomoć u organizaciji manifestacije.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će svojim angažmanom doprinijeti boljoj organizaciji manifestacije u kojoj će sudjelovati i same osobe starije životne dobi. Kroz sudjelovanje u manifestaciji povodom Međunarodnog dana starijih osoba u 2012. Europskoj godini aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti pod nazivom Festival Zlatna dob volonteri će osjetiti osobno zadovoljstvo zbog društveno-korisnog rada, a u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba starije životne dobi

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.