Gdje sam?

25 FPS Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa

POZIV ZA VOLONTERE

25FPS Internacionalni festival eksperimentalnog filma i videa

25-30.09.2012., Studentski centar, Zagreb

 

25 FPS poziva najizdržljivije, najupornije, najenergičnije među vama, crème de la crème volonterskih krugova, da se uključe u organizaciju još jednog izdanja Internacionalnog festivala eksperimentalnog filma i videa. Samo za one koji su izdržali sve šihte na ljetnim festivalima, pogledali sve filmove, dočekali sva jutra i vratili se u Zagreb s dovoljno energije da budu dijelom živahne kulturne jeseni u gradu… Vrijeme je da se prijavite za još jedno nezaboravno iskustvo.

Bit ćete dio tima koji organizira jedinstven i dinamičan festival na kultnoj lokaciji Studentskog centra. Pomoći ćete nam da uredimo festivalski prostor, budemo na raspolaganju međunarodnim autorima i gostima, izaberemo najbolje eksperimentalne filmove i podsjetimo javnost da s krajem ljeta nije i kraj zabavi i prilikama da gledamo dobre filmove.

Ako ste otvoreni, organizirani, odgovorni, govorite bar jedan strani jezik i spremni ste izdvojiti po nekoliko sati tijekom priprema i pet uzbudljivih festivalskih dana te iznad svega volite film i eksperiment, javite se s osnovnim podacima o sebi na mail adresu production@25fps.hr . Poslat ćemo vam upitnik koji ćete ispuniti, a umjesto standardnog "eseja" o tome zašto biste baš vi bili idealan kandidat za volontiranje na 25 FPS, zamolit ćemo vas da nam ukratko opišete jedan svoj eksperiment.

Prijave primamo do 10.09.

Organizator: One Take Film Festival
Datum početka: 25.09.2012.
Lokacija: SC, Savska 25, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): One Take Film Festival
Lokacija projekta:SC, Savska 25, Zagreb
Ciljana skupina: studenti, nezaposleni
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 25.09.2012
Datum završetka:30.09.2012
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Sanja Đurić
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Udruga 25 djeluje tokom čitave godine kao važan čimbenik u očuvanju i promidžbi alternativnog i eksperimentalnog filmskog izričaja. Festival je jedan od način da se takav film predstavi javnosti te da se ona senzibilizira.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Podizanje gledanosti eksperimentalnog filma, senzibiliziranje javnosti za očuvanje eskperimentalne filmske baštine, ostvarivanje odnosa između autora i publike, utvrđivanje položaja međunarodno priznatog festivala.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći konkretna znanja i vještine organiziranja i provođenja međunarodnog kulturnog događaja, upoznati autore i goste iz cijelog svijeta, razvijati pozitivan i odgovoran stav prema volontiranju i radu u kulturi općenito.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.