Gdje sam?

Dječji ljetni kamp Zagreb 2012.

Naš 5 dnevni program u kampu omogućuje djeci nezaboravan provod u kojem će naučiti nove sportske i druge aktivnosti, razviti snažna i trajna prijateljstva, poboljšati svoje komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti i doživjeti najljepše ljeto.

Zadaća volontera je vođenje određenih aktivnosti (likovne radionice, animacija, upoznavanje s osnovama biologije, radionice plesa i pokreta i druge) te drugih aktivnosti za koje smatraju da imaju znanja. Također pedagoški nadzor djece u kampu i na bazenima. Priprema kampa, komunikacija s roditeljima te povratne informacije voditeljima o funkcioniranju grupe i pojedinca. Tražimo studente Učiteljskog fakulteta, Likovne akademije, Kineziološkog fakulteta, PMF-a. Dođite i prenesite svoje znanje te ujedno prikupite iskustvo i upoznajte nove ljude.


Na sportskom kampu Mali sportaši, nudimo različite aktivnosti. Od sporta, bazena, pustolovina u prirodi i umjetnosti.Također organiziramo i tematske dane te razne aktivne i tihe igre - uistinu ima ponešto za svakoga.

Aktivnosti u kampu: softball, košarka, hokej, nogomet, rukomet, tenis, badminton, gimnastika, biciklizam ( potreban vlastiti bicikl koji ostaje u čuvanoj prostoriji do kraja kampa ), odbojka, rolanje, stolni tenis, ples i pokret, slikanje, crtanje, izrada skulptura, pješačenje, istraživanje flore i faune, orijentacija, aktivnosti na bazenu.

Organizator: Sportska akademija Mali sportaši
Datum početka: 26.06.2012.
Lokacija: Voćarska 106, Šalata, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Sportska akademija Mali sportaši
Lokacija projekta:Voćarska 106, Šalata, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca od 5 do 10 godina
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 26.06.2012
Datum završetka:13.07.2012
Broj sati: 8
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8.30-12.30 i/ili 12.30-16.30
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn
Podučavanje
Sport

Biologija, orijentacija.
Kontakt osoba: Dario Polančec
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Omogučiti djeci sa zagrebačkog područja zabavno i aktivno ljeto uz stvaranje novih prijateljstava.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Upoznati djecu i roditelje, stanovnike Zagreba s novim modelom ljetnih aktivnosti.
Očekivani rezultati za volontere: Organizacija, metodika, podučavanje, razvoj komunikacijskih vještina u radu s mladima, prepoznavanje njihovih potreba, suradnja s voditeljima projekta.
Komentar organizatora: Pozivamo sve volontere da nam se priključe u realizaciji ovog društveno odgovornog projekta kako bismo djeci grada Zagreba omogučili ljepše i ugodnije ljeto.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.