Gdje sam?

Suradnja pri uređenju prostora Centra

Centar "Sunce" namjerava prenijeti dio svojih aktivnosti i na Trešnjevku-Sjever u prostore MO "Dr. Ante Starčević". Poželjno je nekoliko volontera s iskustvom u uređenju prostora (gletanje, bojanje, postavljanje tepisona i sl.) kako bi napravili završne radove u prostoru i otvorili ga za korisnike. Donacije u vidu materijala su također dobrodošle :)

Organizator: Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Datum početka: 12.03.2012.
Lokacija: Ulica Dragutina Golika 44, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za edukaciju i savjetovanje Sunce
Lokacija projekta:Ulica Dragutina Golika 44, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 12.03.2012
Datum završetka:25.03.2012
Broj sati: 20
Učestalost: tjedno
Od - do: Ovisno o mogućnosti
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Drugo

Vještine potrebne za uređenje prostora
Kontakt osoba: matija.markovic@ti-si-sunce.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Nakon uređenja prostora biti ćemo u mogućnosti primati veći broj korisnika, te na taj način doprinijeti zajednici.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Centar i korisnici će dobiti bolji i kvalitetniji prostor u kojem će moći provoditi aktivnosti. Jedna soba će biti namijenjena radu s grupama svih vrsta.
Očekivani rezultati za volontere: Osjećaj da ste pridonijeli razvoju lokalne zajednice. Također postoji mogućnost nagrađivanja volontera koji se istaknu svojim radom kroz mogućnost sudjelovanja na seminarima i edukacijama koje nudimo.
Komentar organizatora: Otvoreni smo i za suradnju s drugim udrugama koji djeluju u lokalnoj zajednici a bile bi voljne surađivati s nama na uređenju prostora. Tu suradnju nakon toga možemo nastaviti kroz omogućavanje organizacije nekih njihovih aktivnosti u sobi za grupni rad.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.