Gdje sam?

Klub Booksa: 'Književni budoar' - distribucija promotivnih materijala

Književni budoar je višegodišnji program kluba Booksa koji se sastoji od nekoliko cjelina: Književnost na platnu (odnos književnosti i filma u svim njegovim oblicima), SF u Booksi (tribina posvećena znanstveno-fantastičnoj književnosti), Od korica do korica (razgovor s autorima suvremene hrvatske književnosti) i Antitvarijat (tribina posvećena znanosti i publicističkim naslovima). Programi se odvijaju uvijek utorkom, od 19 do 21 sat i najčešće podrazumijevaju razgovor s jednim ili dvoje gostiju. Posebnost Književnog budoara je neformalna i vrlo živa atmosfera - publika aktivno sudjeluje postavljanjem pitanja, komentarima, a ponekad i ispravljanjem 'netočnih navoda' gostiju! 

Potrebna nam je pomoć u promociji ovog programa. Točnije, potrebna nam je pomoć osoba koje bi mogle plakate i letke s informacijama o programu distribuirati na točno određena mjesta (npr. fakulteti, knjižare, knjižnice, klubovi slični klubu Booksa itd.). Želja nam je da s volonterima/kama napravimo raspored koji će biti lagan i jednostavan za provedbu, a vrlo ćemo rado čuti i savjete i ideje, bilo o promociji programa, bilo o novim lokalitetima za podjelu plakata i letaka!

Organizator: Klub Booksa
Datum početka: 01.01.2012.
Lokacija: Martićeva 14d, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Klub Booksa
Lokacija projekta:Martićeva 14d, Zagreb
Ciljana skupina: Ljubitelji umjetnosti i kulture svih dobnih skupina
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 01.01.2012
Datum završetka:31.12.2012
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: /
Kontakt osoba: Ana Profeta
Web stranica: www.booksa.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bolja informiranost o kulturnoj ponudi koja se fokusira na književnost i podrazumijeva visoku razinu uključenosti svih sudionika/ca.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Bolja promocija programa podići će razinu posjećenosti a time i kvalitetu programa (raznovrsnije, zanimljivije, 'bogatije' diskusije).
Očekivani rezultati za volontere: Nadamo se obostrano sretnoj, veseloj i ispunjavajućoj suradnji! Klub Booksa uvijek je spreman i voljan pomoći (ustupanjem vremena, prostora, razmjenom kontakata) sukladno potrebama i/ili željama volontera/ki.
Komentar organizatora: Hvala vam na vremenu i pažnji i dobro nam došli! :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.