Gdje sam?

Klub Booksa: 'Književni budoar' - fotografiranje programa

Književni budoar je višegodišnji program kluba Booksa koji se sastoji od nekoliko cjelina: Književnost na platnu (odnos književnosti i filma u svim njegovim oblicima), SF u Booksi (tribina posvećena znanstveno-fantastičnoj književnosti), Od korica do korica (razgovor s autorima suvremene hrvatske književnosti) i Antitvarijat (tribina posvećena znanosti i publicističkim naslovima). Programi se odvijaju uvijek utorkom, od 19 do 21 sat i najčešće podrazumijevaju razgovor s jednim ili dvoje gostiju. Posebnost Književnog budoara je neformalna i vrlo živa atmosfera - publika aktivno sudjeluje postavljanjem pitanja, komentarima, a ponekad i ispravljanjem 'netočnih navoda' gostiju! 

Kako bismo mogli bolje informirati našu publiku i podrobnije dočarati kako je bilo na svakom pojedinom programu, potrebne su nam fotografije koje bismo mogli koristiti kao ilustraciju izvještaja s programa na Booksinom portalu, te na Facebooku. Dakle, svi vi koji se bavite fotografijom i imate sat, dva tjedno koje možete potrošiti na fotografiranje naših programa - dobro nam došli!

Organizator: Klub Booksa
Datum početka: 01.01.2012.
Lokacija: Martićeva 14d, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Klub Booksa
Lokacija projekta:Martićeva 14d, Zagreb
Ciljana skupina: Ljubitelji umjetnosti i kulture svih dobnih skupina
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 01.01.2012
Datum završetka:31.12.2012
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: 19:00 - 20:00
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Drugo

digitalna fotografija
Kontakt osoba: /
Web stranica: www.booksa.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Bolja informiranost o kulturnoj ponudi u gradu Zagrebu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sigurno je da će solidne fotografije promotivne najave i izvještaje s našeg programa učiniti atraktivnijima i aktualnijima što će se pozitivno odraziti na posjećenost programa i njihovu kvalitetu.
Očekivani rezultati za volontere: Klub Booksa vrlo će rado promovirati rad fotografa/kinja na svom internetskom portalu i Facebook stranici i/ili dati preporuku. Također, uvijek smo otvoreni za nove ideje i možemo pomoći u razmjeni kontakata i umrežavanju.
Komentar organizatora: Hvala vam na vremenu i pažnji i dobro nam došli! :)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.