Gdje sam?

Zagorkina Milenijska fotografije

Nevladina udruga Centar za ženske studije iz Zagreba u suradnji s umjetnikom Šimom Strikomanom, te uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba 3. ožujka, 2012. godine na tržnici Dolac priprema snimanje Milenijske fotografije. Riječ je o kratkotrajnoj umjetničkoj izvedbi tijekom koje će suncobrani sa tezgi biti posloženi u obliku slova Z, simbolizirajući time književnicu Mariju Jurić Zagorku koja je živjela na adresi Dolac 8. Izvedba se organizira povodom Zagorkinog rođendana, a putem medija bit će odaslan poziv građankama i građanima koji su dobili ime prema nekom od likova iz Zagorkinih romana da sudjeluju u snimanju.

U svrhu realizacije projekta potrebno je deset volontera/ki koji/e bi u svrhu 'imitiranja' Zagorkinog potpisa, na određenim mjestima pridržavali/ suncobrane. Samo snimanje trajat će oko 20 min.

Pridružite nam se u realizaciji ovog projekta, budite dijelom proslave Zagorkinog rođendana!

Ukoliko ste zaintersirani/e za sudjelovanje u ovom projektu, molimo da nam se javite do četvrtka, 1. ožujka, na: 01 48 72 406 ili  zenstud@zenstud.hr

Više o Zagorkinoj Milenijskoj fotografiji pogledajte na https://www.zenstud.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=277:zagorki-za-roendan-milenijska-fotografija-na-dolcu&catid=69:zagorka&Itemid=229

Organizator: Centar za ženske studije
Datum početka: 03.03.2012.
Lokacija: Tržnica Dolac, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Centar za ženske studije
Lokacija projekta:Tržnica Dolac, Zagreb
Ciljana skupina: svi/e
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 03.03.2012
Datum završetka:03.03.2012
Broj sati: 1
Učestalost: godišnje
Od - do: 11:00 - 12:00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: -
Kontakt osoba: Irena Bohač
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Sudjelovanje u posebnom umjetničkom događaju s ciljem očuvanja sjećanja na Mariju Jurić Zagorku.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Promocija života i djela istaknute hrvatske novinarke i publicistkinje Marije Jurić Zagorke.
Očekivani rezultati za volontere: Sudjelovanje u provedbi umjetničkog projekta; posjet Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.