Gdje sam?

Osmijeh dijeteta u kliničkoj njezi! (Bijela soba, šarenih i veselih misli!)

Udruga Philip traži odgovorne i ambiciozne mlade ljude. Kako smo gore u slici rekli, tražimo volontere specifičnog polja djelovanja ili struke!

NAPOMENA:

* Prihvatiti i razmotriti ćemo samo potpune prijave, dakle koje nam na mail (info@philip-as.com) pošalju motivacijsko pismo i životopis.

Organizator: Udruga Philip
Datum početka: 21.02.2012.
Lokacija: Vinogradska, Klaićeva, Srebrnjak, Grad Zagreb, centar

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Philip
Lokacija projekta:Vinogradska, Klaićeva, Srebrnjak, Grad Zagreb, centar
Ciljana skupina: Djeca u kliničkoj njezi
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 21.02.2012
Datum završetka:18.03.2012
Broj sati: 4
Učestalost: tjedno
Od - do: 9-13
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Briga i njega osoba
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama

Odgovornost i pozitivan osjećaj za pomaganje djeci koja se nalaze na kliničkoj njezi
Posebni zahtjevi: Stručnost i ambicioznost volontera, te posebna osjtljivost i ljubav prema radu sa djecom na kliničkoj njezi!
Kontakt osoba: Branimir Budak
Web stranica: www.philip-as.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Zasigurno oduvijek smo pozitivnih očekivanja, kako će naši projekti imati uspješan rezultat za širu zajednicu! Naime, kroz projekt želimo ostvariti osmijeh djece koja se nalaze u samoći kliničke njege, tako da kroz igru i stvaralaštvo (grupnu kreativnu i radnu terapiju) barem na tren djecu odmaknemo od teških misli i dana provedenih u bolnici.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Udruga kroz svoj rad teži i njeguje dugoročnost i povjerenje korisnika sa kojima radimo. A to su zasigurno draga djeca u bolnicama. Očekujemo konstantno djelovanje među djecom u bolnicom sa kvalitetnom podrškom volontera u našim aktivnostima. Koje će rezultitirati onim najvrijednijim, a to je svakako dječji osmijeh nakon teških dana provedenih u bolnici!
Očekivani rezultati za volontere: Svakako kroz projekte volonteri sa nama mogu naučiti dodatna znanja rada sa djecom u bolnicama. Naime, svoje iskustvo i vještine nesebično pokušavamo podjeliti sa našim volonterima, te uspjevamo u tome. Kroz aktivnosti napreduju i time stiču dodatne vrijednosti i iskustvo, što je najbitnije! Svakako volonter sa nama može naučiti vještine iz kreativne i radne terapije, te još mnoga druga znanja!
Komentar organizatora: NAPOMENA: * Prihvatiti i razmotriti ćemo samo potpune prijave, dakle koje nam na mail (info@philip-as.com) pošalju motivacijsko pismo i životopis. Ovim natječajem za volontera/volonterku, tražimo osobe slobodne utorkom i četvrtkom od 9:30-12h! Zahvaljujemo Vam se!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.