Gdje sam?

Hrvatska volontira - Uređivanje Parka MIRA

Volontiraj - Budi promjena! ... i budi dio kampanje “Hrvatska volontira”. Uključi se u volontersku akciju “Uređenje Parka Mira”, 21. rujna 2011. Uređivanje parka obuhvaća postavljenje natpisa o volontiranju i Međunarodnom danu mira te uređivanje staza, niskog raslinja i grmlja, grabljanje lišća i grana, bojanje sprava za djecu i oslikavanje betonskog bazena u parku. Akcijom se uređuje park koji je omeđen Vukovarskom, Rapskom i Olibskom ulicom (pored križanja Držićeve i Vukovarske). Svi materijali, hrana i osvježenje osigurani.

Nakon akcije obavezni ste doći ;-) na „Volonterijadu i proslavu Međunarodnog dana mira“ u Park Zrinjevac, 21.9. '11. u 18 sati gdje će se organizirati druženje uz prigodan program i koncert. Na Zrinjevcu će se okupiti svi volonteri i suradnici koji su sudjelovali u kampanji te će se predstaviti volonterske akcije kroz priče, fotografije i snimke, a uživat ćemo i uz divne zvuke bendova: Afion, Drvored i Kenkedenke.

Organizator: Volonterski centar Zagreb
Datum početka: 21.09.2011.
Lokacija: Park u Rapskoj i Zrinjevac, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Volonterski centar Zagreb
Lokacija projekta:Park u Rapskoj i Zrinjevac, Zagreb
Ciljana skupina: Građani
Ciljani broj volontera:2 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 21.09.2011
Datum završetka:21.09.2011
Broj sati: 4
Učestalost: godišnje
Od - do: od 12:30
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Marko Dakic - 098 373 672
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Uređen park MIRA
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Uređen park MIRA
Očekivani rezultati za volontere: Doprinos nacionalnoj kampanji povodom Europske godine volontiranja i doprinos obilježavanju Međunarodnog dana mira. Nova saznanja o volontiranju i Medjunarodnom danu mira; iskustvo zajedničkog rada; razmjena ideja i iskustva sa drugim volonterima; druženje uz koncert.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.