Gdje sam?

Europsko sveučilišno rukometno prvenstvo

 6. Europsko sveučilišno rukometno prvenstvo održati će se od 16.07. do 25.07. 2011. godine u Rijeci. Očekujemo 26 ekipa (15 muških i 11 ženskih) koje će se u svojim konkurencijama boriti za naslove prvaka Europe 2011. 

Ovisno o vašim željama možete volontirati na raznim poslovima: attache, IT, info point, mediji, transport, smještaj i natjecanja... Volonteri trebaju znati jedan strani jezik, a ostala navedena znanja i vještine nisu neophodna. 

Svi volonteri koji nemaju smještaj u Rijeci biti će smješteni (kao i svi natjecatelji ) u studentskom domu I.G.Kovačić. Troškovi smještaja, prehrane i vožnje gradskim autobusima pokriveni su od strane organizatora. Utakmice će se održavati u dvornama na Zametu, Trsatu i Kantridi.

Detaljnije informacije o 6. Europskom sveučilišnom rukometnom prvenstvu možete pronaći na: https://www.handball2011.uniri.hr/.
Detaljnije informacije o radu Riječkog športskog sveučilišnog saveza možete pronaći na: https://www.unisport.uniri.hr/ i na facebook profilu Riječki športski sveučilišni savez.

Za sva ostala pitanja molim vas da nazovete na 091 161 0179 ili pošaljite e-mail na ianicic@uniri.hr.

Organizator: Riječki športski sveučilišni savez
Datum početka: 16.07.2011.
Lokacija: Rijeka, Rijeka

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Riječki športski sveučilišni savez
Lokacija projekta:Rijeka, Rijeka
Ciljana skupina: Mladi, srednjoškolci i studenti
Ciljani broj volontera:120 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 16.07.2011
Datum završetka:25.07.2011
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 09 h do 21 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski, Njemački, Talijanski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn
Sport
Kontakt osoba: Ivana Aničić
Web stranica: http://www.handball2011.uniri.hr/
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Ciljevi organizacije Europskog sveučilišnog prvenstva u rukometu su promocija Rijeke u europskim okvirima kao sveučilišnog grada. Također, prvenstvom se, među osnovnoškolskom, srednjoškolskom i studentskom populacijom Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije, promovira aktivno bavljenje sportom i zdrav život. Rijeka, kao izrazito rukometni grad, imati će priliku ugostiti buduće rukometne zvijezde te na taj način predstaviti se na rukometnoj karti Europe pokazujući da je spremna i sposobna organizirati događaje takvog i većeg ranga. Uz sve navedeno, turistički efekti Prvenstva su izraženi u velikom broju zemalja koje sudjeluju, čiji će predstavnici svoje dojmove o Gradu Rijeci i Primorsko-goranskoj županiji prenijeti širom europskih sveučilišta.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo da će organizatori steći novo iskustvo u organizaciji ovakvih projekata, ali i da će još jednom ukazati na važnost aktivnog bavljenja sportom. Kroz sudjelovanje na Europskom sveučilišnom prvenstvo u rukometu, studentice i studenti iz europskih zemalja dobiti će sliku o Rijeci kao atraktavnivnoj turističkoj destinaciji, gradu koji pruža spoj prirodnih ljepota i otvorenosti ka multikulturalnosti.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će steći iskustvo u organizaciji sportskih natjecanja i poboljšati svoje vještine rada u timu. Možda i najbitnije što će ostvariti su poznanstva sa mladima diljem Europe i možda ostvariti neke nove projekte.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.