Gdje sam?

Tjedan Udruga-Down

Grad Zagreb i ove godine organizirat će manifestaciju Tjedan udruga kojoj je cilj upoznavanja šire javnosti s radom udruga,programima koje provode, kao i njihovim članovima.Jedanaestu godinu manifestacije Tjedan udruga obilježit će u duhu Europske godine volontiranja.

Kako su volonteri važna karika u djelovanju udruga,ovim putem pozivamo volontere da se i ove godine odazovu i sudjeluju kroz predstavljanje naše Udruge na manifestaciji!!

Organizator: Udruga za sindrom Down-Zagreb
Datum početka: 13.06.2011.
Lokacija: Trg Šubića Zrinjskog (Zrinjevac), Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za sindrom Down-Zagreb
Lokacija projekta:Trg Šubića Zrinjskog (Zrinjevac), Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s Down sindromom
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 13.06.2011
Datum završetka:17.06.2011
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-16
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Natalija Belošević
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Senziblizacija javnosti o osobama sa sindromom Down kroz štand, predstavljanje, izložbe, tiskane materijale.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sudjelovanjem na manifestaciji očekujemo pobliže prikazati težak svakodnevni život s kojim se nose osobe s Down sindromom i njihove obitelji. Isto tako pokazati javnosti kako osobe s DS-om mogu biti nimalo drugačije od drugih ljudi funkcioniranjem u normalnoj zajednici
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri bi imali mogućnosti družiti se s djecom i osobama s Downovim sindromom u ugodnom okruženju što pridonosi samim stavovima i saznanjima kakve potencijale i mogućnosti imaju naši Downići. Preko direktni doticaj s problematikom mogu odlučiti o svojem budućem zanimanju. Isto tako sam organizacijski rad udruge je zahtjevan te pri sudjelovanju u organiziranjem aktivnosti zdobivaju se novim znanjima i organizacijskim vještinama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.