Gdje sam?

"Brže,Jače,Veselije 2011."

Ovim putem Vas pozivamo da nam pružite potporu u organizaciji nogometno-humanitarnog turnira „Green cup 2011“.Turnir se 4.godinu održava na „Nogometnoj akademiji Marić“ na zagrebačkim Ravnicama, a 2.godinu je posvećen „Udruzi za sindrom Down Zagreb“ koja brine o 120 osoba s DS-om. U sportskom dijelu, turnir je na najvišoj razini kvalitete gdje se natječu 25-30 ekipa sa najboljim igračima velikog i malog nogometa na jednom mjestu.
U humanitarnom dijelu, radi se o hvalevrijednom projektu koji potiče humani odnos prema djeci u potrebi. Projekt podržavaju mnogi partneri, mediji i sponzori, a sav prihod od ulaznica i humanitarnog telefona ide direktno „Udruzi za sindrom Down“.Vrhunac humanitarne akcije održat će se u subotu, 18.06.2011.g. na Akademiji „Marić“ na Ravnicama,Albrehtova b.b. od 10-14 sati.U cjelokupnom programu održat će se humanitarna utakmica poznatih nogometaša,pjevaća i ostalih poznatih ličnosti, te razna druga događanja poput sportskih natjecanja djece s DS-om i njihovih roditelja, plesne točke i drugi programi! Od 15.05. biti će otvoren i broj 060 9200 na koji će ljudi moći zvati i svojim pozivom donirati našojUdruzi.
Udruga si mora sama osigurati ljude koji će prodavati ulaznice na ulazu Akademije, jer sav prihod od prodaje namjenjen je našoj Udruzi!

Organizator: Udruga za sindrom Down-Zagreb
Datum početka: 11.06.2011.
Lokacija: Ravnice,Albrehtova bb., Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga za sindrom Down-Zagreb
Lokacija projekta:Ravnice,Albrehtova bb., Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i odrasle osobe s Down sindromom
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 11.06.2011
Datum završetka:19.06.2011
Broj sati: 17
Učestalost: tjedno
Od - do: subota i nedjelja cca.10-14, i 17-22
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Natalija Belošević
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Senziblizacija javnosti o osobama sa sindromom Down kroz medije, predavanja, izložbe, tiskane materijale.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: projektom se utječe na razvoj kognitivnih, tijelesnih, primjerenih socijalnih, emocionalnih sposobnosti djece/mladih sa sindromom Down
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri bi imali mogućnosti družiti se s djecom i osobama s Downovim sindromom u ugodnom okruženju što pridonosi samim stavovima i saznanjima kakve potencijale i mogućnosti imaju naši Downići. Preko direktni doticaj s problematikom mogu odlučiti o svojem budućem zanimanju. Isto tako sam organizacijski rad udruge je zahtjevan te pri sudjelovanju u organiziranjem aktivnosti zdobivaju se novim znanjima i organizacijskim vještinama.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.