Gdje sam?

Volontiranje u korisničkoj službi NSK

Broj korisnika Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu povećava se iz godine u godinu. Kako Knjižnica s postojećim brojem djelatnika teško pokriva rastuću brojnost korisnika i njihovih zahtjeva uvodi se projekt volontiranja u korisničkoj službi.

Poslovi za koje se traže volonteri su sljedeći:  edukacija i pomoć korisnicima pri korištenju mikrofilmova i fotokopirnog stroja, izlučivanje oštećene građe s polica, nadzor korisničkih računala, nadzor nad prostorijom za samostalno skeniranje i fotokopiranje građe, ulaganje građe na police, pomoć na info pultu i dr.

Organizator: Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu (NSK)
Datum početka: 13.06.2011.
Lokacija: Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu (NSK)
Lokacija projekta:Hrvatske bratske zajednice 4, Zagreb
Ciljana skupina: akademska zajednica i šira javnost
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 14 volontera)
Datum početka: 13.06.2011
Datum završetka:16.12.2011
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 9 do 13
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika
Kontakt osoba: Suzana Ulipi
Pokriveni troškovi:-
Dodatne bitne informacije: Projektom će se brže i kvalitetnije rješavati korisnički zahtjevi što će dodatno naglasiti ozbiljnost i profesionalnost NSK.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Izvođenjem ovog projekta povećat će se razina i kvaliteta usluge Knjižnice prema svojim korisnicima.
Očekivani rezultati za volontere: Uključenjem u ovaj projekt, volonteri će se moći upoznati s radom Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu, osobito s dinamičnim korisničkim dijelom, naučiti elemente knjižničarskog posla, upoznati se s bogatim fondom hrvatske znanstvene i kulturne baštine te doprinijeti poboljšanju usluge Knjižnice.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.