Gdje sam?

OBILJEŽAVANJE SVJETSKOG DANA PLESA

Drage volonterke i volonteri,

povodom obilježavanja Svjetskog dana plesa, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom četvrtu godinu za redom u suradnji sa Športskim plesnim klubom „Harmony“ Zagreb, organizira natjecanje u plesu naših sugrađana starije životne dobi.
Manifestacija će se održati u četvrtak 28. travnja 2011. u vremenu od 9,30 do 14,30 sati u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski”, Trg S. Radića 4, Zagreb.
Na manifestaciji će nastupiti oko 180 sudionika, korisnika domova za starije i nemoćne osobe i korisnika Projekta gerontološki centri Grada Zagreba koji će pokazati kako životna dob nije prepreka za plesni pokret već je potrebna samo volja.
Kako je riječ o velikom broju izvođača neophodno je uključiti veći broj osoba u organizaciji iste.
Stoga Vas pozivamo da se priključite i pomognete u gore navedenoj manifestaciji, a potreban broj sati volontiranja odredit ćemo sukladno dogovoru (najviše šest sati koliko traje cijela manifestacija).

Organizator: Grad Zagreb
Datum početka: 28.04.2011.
Lokacija: Grad Zagreb, Koncertna dvorana „Vatroslav Lisinski“, Trg S. Radića 4, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Grad Zagreb
Lokacija projekta:Grad Zagreb, Koncertna dvorana „Vatroslav Lisinski“, Trg S. Radića 4, Grad Zagreb
Ciljana skupina: studenti
Ciljani broj volontera:7 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 28.04.2011
Datum završetka:28.04.2011
Broj sati: 6
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 9,00-15,00
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Kontakt osoba: antonija.bobic@zagreb.hr
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Osnovna ideja Svjetskog dana plesa je da se na taj dan podsjeti javnost na ovaj umjetnički izražaj te uživa u njegovoj univerzalnosti koja prevladava sve prepreke. Želja nam je da pokažemo kako životna dob nije prepreka za plesni pokret već je potrebna samo dobra volja.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će svojim angažmanom doprinijeti boljoj organizaciji natjecateljskog i prezentacijskog dijela manifestacije u kojem će sudjelovati osobe starije životne dobi, korisnici domova za starije i nemoćne sobe i Projekta gerontološki centri Grada Zagreba. Kroz sudjelovanje u manifestaciji obilježavanja Svjetskog dana plesa volonteri će osjetiti osobno zadovoljstvo zbog društveno-korisnog rada, a u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba starije životne dobi.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.