Gdje sam?

Queer Zagreb festival

Queer Zagreb je međunarodni festival koji propituje heternormativnost u tranzicijskom društvu kroz umjetnost, teoriju i aktivizam.

Queer Zagreb se ove godine održava od 26.04.-06.05. deveti put i u svom programu predstavlja već tradicionalno jak kazališni i plesni program u kojem gostuje četrdesetak umjetnika Queer Zagreb je međunarodni festival koji propituje heteronormativnost u tranzicijskom društvu kroz umjetnost, teoriju i aktivizam. Od prvog festivala 2003. godine u okviru naših programa predstavljeno je više od 150 umjetnika, aktivista i teoretičara iz 30-tak zemalja.
Queer Zagreb se ove godine održava od 26. 4. – 6. 5. deveti put i u svom programu predstavlja već tradicionalno jak kazališni i plesni program u kojem gostuje četrdesetak umjetnika iz Italije, Španjolske, Irske, Njemačke, Francuske, SAD-a i Hrvatske. Deveti Queer Zagreb će još jednom u prvi plan staviti umjetnike čije predstave propituju normativnosti i teme seksualnog i rodnog identiteta.
Queer Zagreb je mjesto za nova poznanstva, učenje novih vještina i stjecanje radnih iskustava te pomaganje festivalu da što bolje služi queer zajednici.
Stoga, ako govorite engleski, njemački, talijanski ili španjolski a želite sudjelovati, pridružite se našem organizacijskom timu, uživajte u predstavama, upoznajte mnoge umjetnike na Queer Zagreb Festivalu!

Javite se Angeli na broj 091/135 6469

bozic.angela@gmail.com

Organizator: domino
Datum početka: 24.04.2011.
Lokacija: Kranjčevićeva 11, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): domino
Lokacija projekta:Kranjčevićeva 11, Zagreb
Ciljana skupina: nezavisna kultura
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 24.04.2011
Datum završetka:06.05.2011
Broj sati: 5
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 12 do 20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Angela Božić
Web stranica: www.queerzagreb.org
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Upoznavanje sa drugačijim vrstama umjetnosti, fleksibilniji odnosi spram drugačijih skupina ljudi.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Veća vidljivost i veća uspješnost u realizaciji festivala.
Očekivani rezultati za volontere: MOgućnost upoznavanja svih skupina ljudi od umjetnika da gostiju iz cijelog svijeta. Učenje jezika, kao i prihvaćanje svih vrsta drugačijeg. I naravno vrhunske predstave kao i odlična zabava.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.