Gdje sam?

Onoliko koliko možeš dati

City Centar One omogućio je osobama s invaliditetom i projektu „Mašta kao pomoćprodaju unikatnih artikala  u prostoru trgovačkog centra u Španskom u svrhu prezentacije i prikupljanja sredstava za nastavak rada radionice.
Uz zahvalu upravi City Centra One na donaciji, ovim putem molimo Vas za pomoć pri prezentaciji i prodaji te prikupljanju eventualnih donacija kroz 3 dana koliko traje donacija.

Prodaju će uvijek vršiti 2 volontera, ili volonter i korisnik/voditelj projekta prema dogovorenom rasporedu i to 18-19-20. (pon-uto-sri) 04. 2011. od 9-21 sat (u radno vrijeme City Centra One).

Proizvodi su iz keramike i porculana, stakla, parafina u boji, textila, prigodne Uskršnje dekoracije i slično koje su izradile osobe s invaliditetom, volonteri i voditelj projekta.


Hvala svima koji sudjeluju!

Organizator: Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Datum početka: 15.04.2011.
Lokacija: City Centar One, Špansko, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Lokacija projekta:City Centar One, Špansko, Zagreb
Ciljana skupina: Osobe s invaliditetom
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 15.04.2011
Datum završetka:21.04.2011
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno
Od - do: po dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Ivana Reić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Senzibilizacija društva za osnovne potrebe osoba s težim tjelesnim i/ili mentalnim oštećenjima
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomoć pri prikupljanju sredstava za rad radionice osoba s invaliditetom
Očekivani rezultati za volontere: Komunikacija s osobama s invaliditetom, prodaja u humanitarne svrhe, prikupljenje donacija, komunikacijske vještine

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.