Gdje sam?

Promovirajte dječja prava!

 Udruga Philip prijavljuje dugoročni projekt u kojemu su nam potrebni odgovorni, kreativni, ali i dosljedni volonteri. Ono što je najvažnije naglasiti, u ovom projektu volonteri će raditi na promociji duštvenih načela različitim alatima promoviranja. Ono što bismo još voljeli istaknuti, a to je da nam se javljaju samo oni volonteri koji zaista žele raditi na promoviranju dječjih prava i time zalagati se za dobrobit zajednice!

Organizator: Udruga Philip
Datum početka: 18.02.2011.
Lokacija: Karlovačka cesta 32, 10 000 Zagreb, Grad Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Philip
Lokacija projekta:Karlovačka cesta 32, 10 000 Zagreb, Grad Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi, ali i svi budući udomitelji!
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 18.02.2011
Datum završetka:05.03.2011
Broj sati: 10
Učestalost: tjedno
Od - do: 10-14 (ili po dogovoru)
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica, Druga znanja u radu na računalu
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Sport
Posebni zahtjevi: Briga za zajednicom i odgovornost
Kontakt osoba: Branimir Budak
Web stranica: www.philip-as.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Svojim radom i zalaganjem za društvo, sigurni smo da ćemo doprinjeti kvaliteti života djece i mladih u njemu. Kao što smo to uspješno radili i do sada! Planirano je razviti komunikaciju Udruge Philip sa djecom i mladima putem različitih alata koje Udruga posjeduje!
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osviještavanje javnosti o humanitarnom djelovanju Udruge Philip na području nezbrinute djece i djece rastavljenih roditelja kao tiha rana modernog društva. No, izrada kreativnih rješenja za unapređenje i boljitak tih istih akcija i projekata, te poziciju dijeteta i njegovog roditelja u društvu. Svakako želimo razviti i promovirati načela naše Udruge, ali i HelpDesk-a koji je često potreban djeci u njihovim teškim trenutcima. Ovim projektom zalažemo se za boljitak djece kroz mnoge grane Udruginih usluga koje pruža djeci, mladima i njihovim roditeljima.
Očekivani rezultati za volontere: Sigurni smo da će naše akcije i projekti Volontera u suradnji sa nama potaknuti dodatno znanje i osjećajnost za društvo i društevene vrijednosti. Prije svega uvijek se zalažemo za individualnost Volontera, koje prati i odgovornost. Spremni smo volonteru prenjeti i sva iskustva kroz svoj rad, koji je cijelovit, prožet divnim osjećajima i znanjem! No, isto tako tražimo Volontere koji su spremni primiti znanje, učiti i razvijati se, jer Udruga posjeduje mnoge alate kojima volonter može napredovati dugoročno! Naravno, kada bismo govorili o stavovima, zasigurno Udruga nemože izmjeniti čovjekov stav, ali itekako kroz svoj rad može poboljšati kvalitetu i način razmišljanja kod volontera, ali i društva što je cilj svake udruge.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.