Gdje sam?

Vukovar Model United Nations

Vukovar Međunarodni Model Ujedinjenih Naroda (Vukovar International Model United Nations = VukIMUN) održava se u Vukovaruod 21. do 24. srpnja 2011. g. Konferencija se organizira u suradnji udruge PushLAB i Institute for Domestic & International Affairs iz SAD-a. Sudionici, do 100 studenata iz Hrvatske, odnosno Vukovara  i inozemstva, će preuzeti uloge diplomata jedne od zemalja članica te simulirati rad različitih vijeća Ujedinjenih naroda.  Rasprave će se voditi na unaprijed zadane teme, unutar pitanja globalnog mira i sigurnosti, a službeni jezik konferencije je engleski. Dosljedno zastupajući stavove zemalja koje predstavljaju, sudionici usavršavaju svoje govorničke, političke i diplomatske vještine. Više informacija na www.vukimun.eu

Organizator: Push LAB
Datum početka: 15.02.2011.
Lokacija: od kuće, Zagreb, Vukovar, Zagreb, Vukovar

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Push LAB
Lokacija projekta:od kuće, Zagreb, Vukovar, Zagreb, Vukovar
Ciljana skupina: studenti
Ciljani broj volontera:5 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 15.02.2011
Datum završetka:26.07.2011
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: 2 do 6 sati tjedno
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica
Komunikacijske vještine
Odnosi s javnošću/marketing
Organizacija rada
Prikupljanje sredstava
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn: Web dizajn, Grafički dizajn
Kontakt osoba: ivana.@pushlab.org
Web stranica: www.vukimun.eu
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Jedinstveno, praktično iskustvo sudjelovanja u međunarodnom okružju učenja i suradnje gdje mladi sudionici imaju priliku za ispitivanje svojih teorijskih znanja, ali i praktičnih vještina, podizanje razine njihovog samopouzdanja i samosvjesnosti sudjelovanjem u diskusijama i radionicama, poboljšanje znanja engleskog jezika. Povezivanje i umrežavanje mladih Vukovara i svijeta te stvaranje prostora za razvoj i implementaciju zajedničkih novih ideja i projekata.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Osnivanje održivog vukovarskog brenda ljetne škole čiju će organizaciju do 2014. u potpunosti preuzeti mladi Vukovara. Na taj način će Vukovar dobiti ljetni sadržaj koji će prikupljati mlade diljem svijeta ali i omogućiti mladima u Vukovaru da budu dio svjetske zajednice. Međunarodni sudionici koji dođu u Vukovar doprinjet će razvoju lokalne i regoinalne ekonomije, time što će posjećivati prirodne, kulturne i turističke znamenitosti Vukovara i okolice.
Očekivani rezultati za volontere: Za vrijeme organizacije projekta volonter će biti u stalnoj komunikaciji s različitim nacionalnim i međunarodnim akterima vezanim uz događaj te tako razvijati svoje komunikacijske vještine i poznavanje kulturnih različitosti. Sudjelovanjem u dinamičnom procesu organizacije volonter će razvijati svoju kreativnost i učinkovitost u zadanim uvjetima, te svojom potporom organizacijskom timu doprinijeti kvaliteti programa VukIMUN-a za lokalnu mladu zajednicu Vukovara i njihove vršnjake iz svijeta.
Komentar organizatora: Tražimo volontere na duže i kraće vrijeme. U prvoj fazi (veljača do travanj) naglasak je na oglašavanju projekta potencijalnim sudionicima. U drugoj fazi (travanj do srpanj) naglasak je na sadržajnoj organizaciji i logistici. U trećoj fazi (21.7 - 24.7) volonteri će u Vukovaru biti uključeni u logistiku i pružanje informacija delegatima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.