Gdje sam?

Vozač po gradu Zagrebu, ali i šire

Projekt „S vjetrom kroz tišinu“ – projekt koji spaja Udrugu skipera Jadrana i Udruge gluhih osoba kako bi se gluhe i nagluhe osobe naučile jedriti. Smanjimo barijere i uživajmo zajedno u jedrenju! Više o cjelokupnom projektu možete vidjeti na:
www.svjetromkroztisinu.org


Kakva nam osoba treba?
Dobar vozač koji je dostupan tijekom dana, ali nije uvijet. Ponekad su nam predstave u jutarnjim, a ponekad u večernjim satima. A ponekad jednostavno – točno u podne. Jednom do dvaput tjedno, a nekad i više. Pošto se računa na veći broj volontera, sve je vrlo fleksibilno i prilagodljivo!

A sada nam kreću predstave gdje će nam trebati vozač da može zajedno s našom veselom družinom perspavati, recimo u Koprivnici, Pazinu, Našicama... Ponekad i prespavamo, pokirveni su svi troškovi benzina, cestarina, mostarina.

I, naravno putna kavica, te ručak/večera, ovisno o terminu predstave i duljini boravka u pojedinom gradu.

Vrlo često nam treba vozač samo na 2-3 sata, da nas odveze do neke škole u Zagrebu, malo pogleda predstavu ili jednostavno ode na kavicu i onda nas lijepo odveze natrag :)

Osoba za kontakt: Lana Bitenc, koordinator projekta
lanausj@yahoo.com
091 781 51 05

Organizator: Udruga gluhih osoba
Datum početka: 31.12.2010.
Lokacija: Park stara Trešnja bb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga gluhih osoba
Lokacija projekta:Park stara Trešnja bb, Zagreb
Ciljana skupina: mladi i stari
Ciljani broj volontera:30 (do sad se prijavilo 20 volontera)
Datum početka: 31.12.2010
Datum završetka:31.12.2013
Broj sati: 8
Učestalost: tjedno
Od - do: 8-18
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: Lana Bitenc
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Upoznavanje kroz kazalište i druge aktivnosti udruge javnost na komunikaciju s gluhim osobama te na njihov radi ipostignuča.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sklad rada te vidljivi rezultati u upoznavanju mladih o radu gluhih i njihovoj komunikaciji.
Očekivani rezultati za volontere: Iskustvo rada s gluhim i nagluhim osobama, upoznavanje grada Zagrebe i njegove okolice, ali i cijelokupne RH, jer projekt ima cilj razgranati svoje djelovanje na cijelu RH. Pokriveni svi putni troškovi (benzin, cestarina), a svakako kad se radi o duljim putovanjima dobivaju se topli obroci te jako dobar smještaj u hotelu. Ugodno druženje s različitim ljudima koji naginju kazališnoj umjetnosti.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.