Gdje sam?

Pomoć pri oblikovanju i pisanju projekta

Udruga "Ahilova peta"  je novo osnovana udruga s ciljem promicanja prava osoba s invaliditetom, njihove socijalizacije, uključivanja u svakodnevni život, promicanja hrvatskog znakovnog jezika i ostalih načina komunikacije koji olakšavaju sporazumijevanje osoba s invaliditetom s okolinom, te poticanja kreativnog stvaralaštva osoba s invaliditetom.

Imamo potrebu za pomoć pri planiranju i pisanje projekta od volontera koji imaju iskustva u tom području ili su ekonomske struke za pomoć pri izradi finacijskog programa. Volonteri bi pomogli u pisanju projekta i njegovoj provedbi (mogućnost plačanja posla po dogovoru). Rad bi se mogao odrađivati od kuće a jedan dio uz koordinatora. Molimo da se jave samo volonteri koji imaju iskustva u pisanju projekta te koji će shvatit ovaj zadatak ozbiljno. Unaprijed zahvaljujemo volonterima koji se odvaže raditi na ovako zahtjevnom zadatku.

Organizator: Udruga Ahihova peta
Datum početka: 01.10.2010.
Lokacija: Otona Župančića 8/4, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Ahihova peta
Lokacija projekta:Otona Župančića 8/4, Zagreb
Ciljana skupina: mladi i svi željni učenja novog
Ciljani broj volontera:4 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 01.10.2010
Datum završetka:30.11.2010
Broj sati: 4
Učestalost: svakodnevno, tjedno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Upravljanje projektima i projektnim timovima
Prikupljanje sredstava
Financije i računovodstvo
Kontakt osoba: Jasmina Matošević 098/9382191
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Upoznavanje zajednice i okoline na različite tipove invaliditeta i njihovim radom te na različite načine komunikacije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Provedba projekta od iznimne važnosti za upoznavanje javnosti o razlikama u komunikaciji te osnaživanje članova udruge u radu.
Očekivani rezultati za volontere: Upis u volontersku knjižicu i osjecaj pridonošenja zajednici, te moguućnost polaska tečaja znakovnog jezika i naknade za rad po dogovoru.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.