Gdje sam?

Ahilova peta - kazalište i prijevoz

Udruga "Ahilova peta" -  osnovana je s ciljem promicanja prava osoba s invaliditetom, njihove socijalizacije, uključivanja u svakodnevni život, promicanja hrvatskog znakovnog jezika i ostalih načina komunikacije koji olakšavaju sporazumijevanje osoba s invaliditetom s okolinom, te poticanja kreativnog stvaralaštva osoba s invaliditetom.

Trenutno imamo potrebu za porijevozom male kazališne skupine i osoblja te njihovih rekvizita po Hrvatskoj. Putovanja i upoznavanje različitosti iz svijeta glume. Potrebno nam je 1-2 osobe koje će 2-3 tjedno putovati tj. voziti nas na predstave i s njih. Potrebno je da osoba ima svoj vlastiti auto i da je voljna putovati nekoliko sati ili veći dio dana. Postoji mogućnost plačananja treoškova prijevoza i goriva.

HITNO: 8.-10.11.2010. - Traži se pouzdan i dobar vozač ili vozačica s autom koji bi išao s nama na kratku turneju po Slavoniji bajnoj. Pokrivamo troškove benzina i cestarine. A osim toga i smještaj u odličnom hotelu u centru grada i doručak švedski stol - pun kulena :) Također i fešta u jednom od slavonskih gradića. Krenuli bi na put 8.11. navečer i vratili bi se u Zagreb popodne/navečer 10.11. Molim sve koji bi mogli provesti dva dana s nama da nam se jave što prije. Veliko hvala.

Organizator: Udruga Ahihova peta
Datum početka: 30.10.2010.
Lokacija: Park stara trešnja bb, Zagreb CekaT

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Ahihova peta
Lokacija projekta:Park stara trešnja bb, Zagreb CekaT
Ciljana skupina: mladi
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 30.10.2010
Datum završetka:23.12.2010
Broj sati: 3
Učestalost: tjedno
Od - do: 7 - 16
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Prijevoz (posjedovanje vozačke dozvole)
Kontakt osoba: Lana Bitenec (091/781 51 05)
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Pružanje mogućnosti uvida u kazališni svijet.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Predstavljanje svog rada po Hrvatskoj uz pomoć volontera te za zabava i putovanja uz kazalište kojim će se educirati javnost a i zabaviti.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju mogućnost proputovati Hrvatskom te upoznati se s kazalištem i njegovim učinkom na ljude.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.