Gdje sam?

Ljetni festival:"Večeri Antuna Dobronića"

Tražimo osobu za izradu internet stranice ljetnog festivala "Večeri Antuna Dobronića" koji se održava u Jelsi na otoku Hvaru. Volonter bi trebao pokrenuti internet stranicu, postaviti pripremljene sadržaje te sudjelovati u njezinu ažuriranju.

Rad na izradi stranice odvijat će se u Zagrebu. 

Tražimo osobu koja dobro vlada takvim znanjima i ima afiniteta za kulturu i umjetnost.  

Organizator: Ogranak Matice hrvatske Jelsa
Datum početka: 07.10.2010.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Ogranak Matice hrvatske Jelsa
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: mještani općine Jelsa i turisti
Ciljani broj volontera:1 (do sad se prijavilo 1 volontera)
Datum početka: 07.10.2010
Datum završetka:07.11.2010
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: 17:00 - nadalje
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Rad na računalu: Osnove rada na računalu, Održavanje web stranica, Programiranje, Druga znanja u radu na računalu
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn: Web dizajn
Kontakt osoba: ira karlović
Web stranica: www.jelsa-festival.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Očekujemo da će pokretanje stranice omogućiti uvid u naš rad široj kulturnoj javnosti te kulturnim institucijama koje podržavaju naš program, kao što su Ministarstvo kulture, Splitsko - dalmatinska županija te Hrvatska turistička zajednica, Ured za kulturni turizam. Isto tako internet stranica trebala bi omogućiti lakši i transparetniji kontakt s međunarodnim partnerima. Stranica bi trebala biti od koristi i turistima kako bi unaprijed mogli planirati kulturna događanja koja žele posjetiti pri boravku u Jelsi te bi trebala biti dodatni poticaj njihovom izboru destinacije.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekujemo da će pokretanje internet stranice omogućiti bolju informiranost lokalne zajednice o cjelogodišnjim aktivnostima Udruge i programima samog festivala te omogućiti lakši i uspješniji odaziv lokalnih sponzora i donatora. Nadamo se da će pokretanje stranice potaknuti mlade u Jelsi na aktivnije sudjelovanje u pripremi festivalskih aktivnosti.
Očekivani rezultati za volontere: Nudimo direktno sudjelovanje i stjecanje iskustva na poslovima produkcije festivalskog programa te mogućnost nastavka suradnje na drugim srodnim poslovima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.