Gdje sam?

UrbanFestival X

Ovogodisnje deseto, jubilarno izdanje festivala posveceno je Gornjem gradu, a bavi se problematikom nadzora i socijalne kontrole u javnom prostoru. Program, u trajanju od tjedan dana, aktivirati ce gornjogradske prostore, predstaviti umjetnicke instalacije i projekte koji nude nove nacine percipiranja i koristenja Gornjega grada, te otvoriti razgovor o problemima i buducnosti ovog dijela grada.

U okviru festivala predstavit cemo sedam novih umjetnickih projekata, od cega dva projekta inozemnih umjetnika. Takodjer, u okviru festivala biti ce organiziran i okrugli stol o problemima kulturnih institucija na Gornjem gradu (govorniici: Silvije Novak, Andrea Zlatar, Snjeska Knezevic, Boro Doklestic i drugi), glazbeni program (nastup skupine Vergl Grind na Markovicevom trgu i zbora LeZbor u unutarnjem dvoristu Rakovceve kurije) te filmske projekcije u atraktivnom, inace zatvorenom za javnost, prostoru tunela Gric, gdje ćemo predstaviti filmove Williama Rabana i Zelimira Zilnika.

Organizator: BLOK - Lokalna baza za osvježavanje kulture
Datum početka: 01.10.2010.
Lokacija: Gornji grad, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): BLOK - Lokalna baza za osvježavanje kulture
Lokacija projekta:Gornji grad, Zagreb
Ciljana skupina: slučajni prolaznici, stanovnici Gornjeg grada, studenti, stručna publika, umjetnici...
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 5 volontera)
Datum početka: 01.10.2010
Datum završetka:07.10.2010
Broj sati: 3
Učestalost: svakodnevno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: PetraKrolo
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Šira zajednica će se kroz sudjelovanje na UrbanFestivalu X i komunikaciju s volonterima upoznati s nekim urbanističkim problemima Gornjeg grada prezentirane kroz umjetničke projekte.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: UrbanFestival X očekuje ugodnu suradnju kroz pomoć pri organizaciji.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri mogu ocekivati razvijanje vjestina komunikacije sa stranim i domacim umjetnicima, osvjestavanje nekih od urbanističkih problema i stjecanje novih iskustava prilikom sudjelovanja u organizaciji UrbanFestivala X. Volonteri bi trebali asistirati priliko performansa koji ce se dogadjati u Kuli Lotrščak na način da objasne posjetiteljima njihovu ulogu. Nekoliko volontera bi cuvalo izlaze u tunelu prilikom filmske projekcije...

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.