Gdje sam?

Mreža protiv napuštanja životinja

Udruga Prijatelji životinja osnovala je Mrežu protiv napuštanja životinja, projekt s ciljem umrežavanja udruga, pojedinaca i institucija koje se zalažu i rade na sprječavanju napuštanja životinja te na njihovom zbrinjavanju.

U koordinaciju Mreže uključeno je nekoliko volontera Udruge, no zbog sve većeg obujma posla dolazi do dodatne potrebe za volonterima koji bi pomogli.

Područje djelovanja bi bilo: kućne životinje, napuštene životinje, rad na Mreži protiv napuštanja životinja, koordiniranje s udrugama koje skrbe za životinje, organiziranje sastanaka, pisanje prijava, problemi vezani za skloništa i zbrinjavanje životinja, poticanje lokalnih zajednica na provedbu Zakona o zaštiti životinja i tako dalje, odnosno sve vezano za problem napuštanja životinja i kućnih životinja.

Tražimo volontera koji bi aktivno sudjelovao u koordinaciji Mreže, iskustvo nije nužno potrebno. Korisne osobine su komunikativnost, strpljenje, otvorenost, poznavanje rada na kompjuteru, timski rad, poznavanje engleskoga jezika i organiziranost.

Ukoliko se pronalaziš u tome i imaš želju pomoći i steći nova iskustva i znanja te doprinijeti poboljšanju stanja nezbrinutih pasa i mačaka u Hrvatskoj, prijavi se za volontiranje na projektu Mreža protiv napuštanja životinja.

Dobrodošli su svi, bez obzira koliko vremena mogu odvojiti za volontiranje, no zbog količine obveza i organizacije posla preferiramo stalnog redovitog volontera ili volonterku za koju kasnije postoji mogućnost zaposlenja u Udruzi.

Organizator: Prijatelji životinja
Datum početka: 01.10.2010.
Lokacija: Gajeva 47, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Prijatelji životinja
Lokacija projekta:Gajeva 47, Zagreb
Ciljana skupina: Svi zainteresirani
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 9 volontera)
Datum početka: 01.10.2010
Datum završetka:01.10.2012
Broj sati: 0
Učestalost: tjedno
Od - do: Po potrebi
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Posebni zahtjevi: Odgovornost
Kontakt osoba: Alen Crnčan
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Smanjenje broja napuštenih životinja te bolje funkcioniranje azila za napuštene životinje.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Bolja organizacija Mreže i kvalitetnija komunikacija njenih članova, bilo međusobno bilo prema drugim organizacija/institucija ukljućenih u problem nezbrinutih životinja.
Očekivani rezultati za volontere: Stjecanje iskustva u radu na organizaciji i vođenju projekta. Iskustvo u komunikaciji i koordinaciji udruga i pojedinaca te stjecanje znanja o pravima i zaštiti životinja.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.