Gdje sam?

OSTANI UZ MENE

Humanitarna akcija OSTANI UZ MENE poziva Vas da se svojim doprinosom, sudjelovanjem i potporom uključite u zajedničke aktivnosti koje ćemo provoditi diljem Hrvatske, a naš uspjeh ovisi o Vama!

Poziv na uključenje u akciju je poziv na zajednički doprinos poboljšanju zdravstvene skrbi u Republici Hrvatskoj i kvaliteti života.

Uključivanjem u humanitarnu akciju doprinijet ćete povećanju informiranosti o važnosti, značaju i neminovnoj potrebi da i u Hrvatskoj sustav palijativne medicine pruži human pristup oboljelima i njihovim bližnjima. Samo s aktivnim angažmanom možemo zajednički doprinijeti ostvarivanju ciljeva akcije.

Molimo Vas da Vašim doprinosom podržite akciju opremanja prvog centra za palijativnu skrb u Republici Hrvatskoj - OSTANI UZ MENE i pomogni nam, jer jednog dana pomoć može trebati i tebi!

Podrži akciju i volontiraj za palijativnu skrb. Pridruži se našoj akciji i sudjeluju u održavanju javnih događanja, koncerata, edukacije građana i drugih aktivnosti kojima je cilj da i Hrvatska postane jedna od 120 zemlja diljem svijeta koje su prpoznale značaj palijativne medicine!

Organizator: Hrvatski centar za palijativnu skrb
Datum početka: 12.06.2010.
Lokacija: Grad Zagreb, Ulica kralja Zvonimira 26, Grad Zagreb (po potrebi drugi gradovi u RH)

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatski centar za palijativnu skrb
Lokacija projekta:Grad Zagreb, Ulica kralja Zvonimira 26, Grad Zagreb (po potrebi drugi gradovi u RH)
Ciljana skupina: Opća populacija/građani
Ciljani broj volontera:15 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 12.06.2010
Datum završetka:15.11.2010
Broj sati: 2
Učestalost: tjedno
Od - do: prema dogovoru
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Posebni zahtjevi: Ne
Kontakt osoba: Igor Crnčić
Web stranica: www.palijativa.com
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Senzibilizacija građana za palijativnu skrb i brigu o osobama koje boluju od neizliječivih bolesti u Republici Hrvatskoj. Takve osobe su trenutno ostavljene same sebi, bez adekvatne pomoći i podrške zajednice.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pokretanje inicijative za otvaranje Ustanova i u drugim dijeliovima Republike Hrvatske. Primjerice, u Poljskoj je nakon otvaranja prve Ustanove, u roku od pet godina, diljem zemlje otvoreno preko 50 ustanova za palijativnu medicinu. Zašto ne bi i u Hrvatskoj?
Očekivani rezultati za volontere: Senzibilizacija mladih osoba za problem skrbi o osobama koje boluju od neizliječivih bolesti, usvajanje novih komunikacijskih vještina i poznanstava, stvaranje mreže volontera uključenih u buduće projekte palijativne skrbi...
Komentar organizatora: Pravo na dostojanstvenu smrt jest jedno od temeljnih ljudskih prava. U Republici Hrvatskoj to pravo još uvijek je uskraćeno....gotovo svima!

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.