Gdje sam?

INA Sportske Igre Mladih

Tijekom 15 godina svog „života“ Sportske igre mladih izrasle su u nacionalnu sportsku manifestaciju čiji je jedini cilj promicanje zdravog načina života i prijateljstva među djecom i mladima.
Program igara nudimo kao alternativu svim negativnim i štetnim utjecajima na život kao što su: droga, nasilje i alkoholizam, što danas sve više pogađa djecu i mladež čitave Europe.
Naš slogan stoga ima jasnu poruku: ŽIVI ŽIVOT BEZ DROGE JER DROGA UZIMA ŽIVOT“.

Svaku godinu kao organizator nastojimo svoj djeci i mladima za vrijeme ljetnih školskih praznika omogućiti druženje sa svojim vršnjacima iz cijele Hrvatske, kroz sudjelovanje u kvalitetno organiziranim sportskim natjecanjima te kroz sudjelovanje u edukacijskim i zabavnim aktivnostima.

Volonteri će biti zaduženi za: animaciju mladih da se prijave na igre, promotivne aktivnosti i organizaciju samih igara.

Organizator: Sportske igre mladih
Datum početka: 01.06.2010.
Lokacija: Zagreb, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Sportske igre mladih
Lokacija projekta:Zagreb, Zagreb
Ciljana skupina: Djeca i mladi od 7 do 18 g.
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 8 volontera)
Datum početka: 01.06.2010
Datum završetka:20.06.2010
Broj sati: 0
Učestalost: svakodnevno
Od - do: Prema dogovoru
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Organizacija rada
Sport
Kontakt osoba: Frane Župa, koordinator igara za grad Zagreb i Zagrebačku županiju,mob.099 4399206
Web stranica: www.igremladih.org
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Glavni cilj Sportskih igara mladih je promicanje amaterskog sporta te višestruko značenje i vrijednost sporta za zdravlje i odgoj djece i mladih. Kroz sportske sadržaje, kulturne i edukacijske programe potičemo razvoj temeljnih vrijednosti civiliziranog društva: toleranciju,zdrav način života,promicanja mira i nenasilja, zajedništvo i fair play.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Pomozite nam u animaciji mladih da se prijave na Igre.Pomozite nam u promotivnim aktivnostima.Animirajte prijatelje i poznanike da se prijave na Igre i bave sportom.Recite NE svim oblicima ovisnosti.Promičite pozitivne vrijednosti.
Očekivani rezultati za volontere: Cilj ove akcije „Postani VOLONTER Sportskih igara mladih“ je da se mladi potaknu na kreativan rad i pozitivan angažman u društvu. Prijavi se i postani VOLONTER BISTRA Sportskih igara mladih i sudjeluj u provedbi i realizaciji Sportskih igara mladih. U ovu akciju mogu se uključiti svi koji su 1990. godište i mlađi. Svaki VOLONTER koji pomogne u realizaciji Sportskih igara mladih za nagradu će dobiti putovanje na veliku završnicu Igara, majicu Sportskih igara mladih te majicu naših sponzora.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.