Gdje sam?

"Budi mi prijatelj" - emisija uživo

Ovogodišnja proljetna kampanja "Budi mi prijatelj" završit će 06. lipnja 2010. godine velikom emisijom uživo na RTL Televiziji. Cilj emisije je informirati javnost o dosadašnjem radu i postignućima Udruge, te prikupiti financijska sredstva za novoodabrane projekte namijenjene djeci u raznim segmentima života: zdravlje, rehabilitacija, obrazovanje, sport, slobodno vrijeme.

U emisiji ćemo, zajedno s voditeljicom i ambasadoricom Udruge Antonijom Blaće, slavnim kumovima projekta i poznatim izvođačima, te partnerima Udruge, pružiti gledateljima zabavu, ali i uvid u stvarne priče iz životne realnosti, priče o djeci kojima je pomoć promijenila život.

Ovim putem pozivamo zainteresirane volontere koji su voljni biti dio ovog važnog projekta u ulozi gledatelja u studiju, da nam se prijave.

Organizator: Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci"
Datum početka: 06.06.2010.
Lokacija: Zagreb, Jadran film, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Humanitarna udruga "RTL pomaže djeci"
Lokacija projekta:Zagreb, Jadran film, Zagreb
Ciljana skupina: djeca
Ciljani broj volontera:200 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 06.06.2010
Datum završetka:06.06.2010
Broj sati: 4
Od - do: okvirno vrijeme od 20 - 23
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Posebni zahtjevi: odgovornost, motivacija
Kontakt osoba: Andrea Prelas
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Očekivani rezultati za širu zajednicu se odnose na informiranje javnosti o dosadašnjem radu Udruge, novim izazovima i projektima, te senzibiliziranje o potrebama djece.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Očekivani rezultati za korisnike i organizaciju se prvenstveno odnose na informiranje o dosadašnjim humanitarnim aktivnostima, te o budućim projektima i planovima, budući da je to osnova za bitne ciljeve udruge: transparentnost i kontinuiranost u radu.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri će realizacijom projekta moći prisustvovati jednom od najvažnijih projekata Udruge, dobiti uvid u snimanje emisije, te se zabaviti, ali ujedno i vidjeti stvarne priče djece i njihovih obitelji, te korporativnu filantropiju na djelu.
Komentar organizatora: Budući da je snimanje emisije u večernjim satima, molimo da se prijavljuju punoljetni volonteri, pouzdani, odgovorni i motivirani za sudjelovanje u projektu.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.