Gdje sam?

LJETNA ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Ljetna škola fotografije je ideja koja je zamišljena kao zajedničko učenje, praktičan rad i druženje u trajanju od desetak dana. Na taj je način predviđen sveobuhvatan program brzog učenja koji iako nudi teorijsku podlogu, svoje djelovanje bazira na praktičnom radu, što se u ovom području interesa pokazalo najučinkovitijim načinom usvajanja novog znanja. Osim u terminima teorijskih predavanja i samog praktičnog rada, voditelji i predavači će za sva dodatna pitanja biti na raspolaganju i ostatak vremena, što za cilj ima poticanje interesa i suradnje, te izražavanje individualnih želja, kompetencija i znanja polaznika.

Organizator: Foto Klub "Pazin"
Datum početka: 05.07.2010.
Lokacija: Narodni Dom, Buzet

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Foto Klub "Pazin"
Lokacija projekta:Narodni Dom, Buzet
Ciljana skupina: osnovnoškolci / srednjškolci
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 7 volontera)
Datum početka: 05.07.2010
Datum završetka:12.07.2010
Broj sati: 8
Učestalost: godišnje
Od - do: 8-16; 16-24; 24-8
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Rad na računalu: Osnove rada na računalu
Komunikacijske vještine
Upravljanje projektima i projektnim timovima
Organizacija rada
Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Dizajn: Dizajn drugo
Podučavanje
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Drugo

Fotografija
Posebni zahtjevi: Bilo bi dobro da su volonteri pedagoške struke
Kontakt osoba: Aljoša Anzur
Web stranica: http://www,ljetnaskola.com
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Kvalitetnije odrađena manifestacija na zadovoljstvo grada, organizatora, volontera i polaznika.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Kvalitetnije ostvarivanje ciljeva udruge - Popularizacija i promicanje dostignuća i stvaralaca u području fotografije i videa, -Unapređivanje stručnog rada i promidžba istraživanja (znanstvenih,tehničkih i dr.) i inovacija u području fotografske i video djelatnosti. - Razvitak i promidžba fotografije i videa kao tehničke i umjetničke discipline,te fotografske i video kulture
Očekivani rezultati za volontere: Obzirom da će volonteri sudjelovati na radionicama iz fotografije, ukoliko ih to interesira imati će mogućnost raditi sa samoukim i profesionalnim fotografima te naučiti nova znanja i vještine.
Komentar organizatora: * Ukoliko imate i drugih vještina (dobro pečete roštilj, svirate gitaru, pjevate, rođeni ste animator) nemojte se sramiti pokazati ih :) ** Ne zaboravite uzeti fotić (pa makar onaj na mobitelu)

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.