Gdje sam?

Zelendan Rodin dječji eko sajam

 ZELENdan – Rodin dječji eko sajam okuplja isključivo djeci i Zemlji prijateljske proizvođače i aktivnosti. Posebno podržava proizvođače platnenih pelena i proizvoda koji promiču povezujuće roditeljstvo, od prirodnih su ili recikliranih materijala, udruge koje se bave socijalnim poduzetništvom, i one izlagače čiji proizvodi, usluge ili aktivnosti doprinose kvalitetnijem suživotu s djecom i edukaciji djece o održivom gospodarenju okolišem. Na sajmu želimo promicati cjelovite zdrave i sigurne načine življenja – zdravu hranu, kretanje, svjesnu brigu o okolišu, koji su nužan dio kvalitetnog roditeljstva. Želimo biti mjesto podrške i informacija za roditelje koji su trenutno pod pritiskom: što brže i što jeftinije. Nadamo se da ćemo moći pokazati da prirodno i kvalitetno ne mora nužno biti skuplje ni mnogo vremenski zahtjevnije, a onoliko koliko jest, da je toga vrijedno.

Organizator: Udruga Roda
Datum početka: 17.04.2010.
Lokacija: Bundek, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Udruga Roda
Lokacija projekta:Bundek, Zagreb
Ciljana skupina: Roditelji, obitelji koje zanima drugačiji
Ciljani broj volontera:10 (do sad se prijavilo 6 volontera)
Datum početka: 17.04.2010
Datum završetka:17.04.2010
Broj sati: 10
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 8-20
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Kreativan rad (umjetnost i kultura)
Kontakt osoba: Tamara Grahovac
Web stranica: http://roda.hr/zelendan/index
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Organizirati Dječji eko sajam na kojem će se predstaviti i promicati aktivnosti i proizvodi namijenjeni djeci i/ili roditeljima, koji su u skladu i promiču Rodinu viziju zdravog, ljepšeg, očuvanog i djeci prilagođenog okoliša. Okupiti, zabaviti i educirati djecu i roditelje, novinare i „zvijezde“ koji će dalje prenijeti poruku o platnenim pelenama i drugim eko proizvodima za djecu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Nadamo se da ćemo moći pokazati da prirodno i kvalitetno ne mora nužno biti skuplje ni mnogo vremenski zahtjevnije, a onoliko koliko jest, da je toga vrijedno.
Očekivani rezultati za volontere: druženje, rad na projektu u kojem sudjeluje veliki broj volontera, a za koji se nadamo da će postati tradicija.
Komentar organizatora: Potrebni su nam volonteri kroz cijeli dan, veći broj u kasnijim satima (19-20) kada se sajam privodi kraju. Zamišljeno je da se volonteri podjele po smjenama (8-10/10-12/12-14/14-16/16-18/18-20/ pa dvoje-troje volontera u smjeni.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.