Gdje sam?

Čitanjem do boljeg svijeta

Donacije.info je središnje mjesto filantropije u Hrvatskoj. Tražiteljima donacija omogućavamo predstavljanje ideja i projekata, a donatorima pomažemo donijeti informiranu odluku o doniranju, i omogućavamo sudjelovanje u konkretnim akcijama.
Kako bismo na što kvalitetniji način predstavili udruge i njihov rad, potrebno je i lektorirati tekstove koje unose same udruge kako bi njihovo predstavljanje svojom kvalitetom i vjerodostojnošću ohrabrilo i potaknulo fizičke i pravne osobe da više doniraju i da budu aktivnije u svojoj zajednici.
Da bismo to uspjeli, potrebni su nam  volonteri/ke koji bi nam pomogli urediti (lektorirati) sadržaj koji se trenutno nalazi na stranici. Volonteri će ispraviti tekstove koje su postavile udruge.
Volonter na ovom projektu može nastaviti i nakon njega volontirati na drugim projektima Donacije.info.

Organizator: Donacije.info
Datum početka: 26.03.2010.
Lokacija: online, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Donacije.info
Lokacija projekta:online, Zagreb
Ciljana skupina: udruge i donatori RH
Ciljani broj volontera:6 (do sad se prijavilo 3 volontera)
Datum početka: 26.03.2010
Datum završetka:09.04.2010
Broj sati: 2
Učestalost: svakodnevno
Od - do: fleksibilno
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Drugo

lektoriranje
Posebni zahtjevi: dobro poznavanje hrvatskog jezika, mogućnost pristupa internetu.
Kontakt osoba: Ankica Milić
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Posredno gledano: veće donacije osigurale su zajednicama, gdje se udruge nalaze, nastavak na projektima ili započinjanje novih za koje do sada nisu imale sredstava.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Sadržajno kvalitetni web portal pridobio je povjerenje potencijalnih donatora i olakšao proces doniranja.
Očekivani rezultati za volontere: Osigurano mentorstvo; Volonter je naučio kako uređivati tekstove na web stranice; Otvorena mogućnost da dugoročno volontira u raznim poslovima Udruge (organizacija događanja, vođenje on line projekata i sl.).
Komentar organizatora: Volonteri koji su zainteresirani pozivaju se da nam HITNO jave kako bi uređivanje što prije počelo.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.