Gdje sam?

Noć muzeja u Muzeju suvremene umjetnosti

Noć Muzeja manifestacija u koje je uključen velik broj muzejskih ustanova koje tijekom večeri 29. 01. 2010. svoja vrata otvaraju posjetiteljima omogućavajući im besplatan posjet muzejima uz bogate popratne programe. Rastući interes za tu manifestaciju privlači iz godine u godinu sve veći broj posjetitelja, a ove će godine u novoj zgradi Muzeja suvremene umjetnosti sasvim sigurno odaziv biti izniman. Stoga pozivamo dvadesetak volontera koji bi tijekom odvijanja bogatog programa Noći muzeja u Muzeju suvremene umjetnosti u samom prostoru Muzeja pomogli osigurati prihvat posjetitelja i njihovo nesmetano kretanje prostorom. Vjerujemo kako će sudjelovanje u takvoj manifestaciji u novoj zgradi Muzeja biti zanimljivo, dinamično i korisno iskustvo.

Sve volontere molimo da se jave na e-mail adresu: tihana.puc@msu.hr ili broj telefona 099 801 401 9.

Unaprijed zahvaljujemo!

MSU

PROGRAM MUZEJA SUVREMENE UMJETNOSTI ZA NOĆ MUZEJA
Muzej suvremene uzmjetnosti Zagreb, Avenija Dubrovnik 17
Tel. 01 6052700
19: 00 –01.00
Stalni postav: Zbirke u pokretu
Šestotinjak djela domaćih i inozemnih umjetnika iz bogatih zbirki MSU-a izložena su u impresivnim prostorima arhitekta Igora Franića – izložbenim dvoranama, u vanjskom prostoru, na pročelju zgrade, na krovnoj terasi...po prvi puta otkrivajući dinamičnu priču o suvremenoj umjetnosti bez početjka i kraja.

Retrospektivna izložba Aleksandra Srneca Prisutna odsutnost
Izložba, organizirana u suradnji s Kolekcijom Marinko Sudac i gradom Varaždinom, obuhvaća slike, luminokinetičke objekte, plastičke intervencije u prostoru, dizajn, fotografije i eksperimentalni film, pružajući zagrebačkoj publici uvid u fascinantan opus umjetnika koji je obilježio drugu polovicu XX. stoljeća u hrvatskoj umjetnosti.

19.00 Promocija trikotaže Polet, dizajn Studija Cuculić u MSU dućanu u suradnji s EPH
23.00 Glazbeno surfanje s Bambi Molestersima, jednom od najboljih svjetskih surf rock grupa!

Organizator: Muzej suvremene umjetnosti
Datum početka: 29.01.2010.
Lokacija: Muzej suvremene umjetnosti zagreb, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Muzej suvremene umjetnosti
Lokacija projekta:Muzej suvremene umjetnosti zagreb, Avenija Dubrovnik 17, Zagreb
Ciljana skupina: građani
Ciljani broj volontera:20 (do sad se prijavilo 10 volontera)
Datum početka: 29.01.2010
Datum završetka:30.01.2010
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: od 17:30 do 1 sat
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Potrebna znanja i vještine: Komunikacijske vještine
Kontakt osoba: Tihana Puc
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Najšira će publika imati besplatan pristup Muzeju u kojem će uz stalni postav i izložbe imati prilike uživati u raznovrsnim popratnim programima koje nadopunjuju klasično iskustvo posjeta Muzeju
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Muzej će posjetiti veliki broj posjetitelja čime će umjetnički radovi radovi, kao i cijeli Muzej dobiti na vidljivosti te će se sam Muzej afirmirati kao mjesto učenja, ali i zabave i druženja.
Očekivani rezultati za volontere: Sudjelovanje u jednom od najdinamičnijih događanja u muzejima koje uključuje bogati program i veliki odaziv publike

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.