Gdje sam?

Gay.hr - magazin i društvena mreža

Medijski projekt www.gay.hr je najveći i najutjecajniji LGBTIQ portal, sa više od 14.000 registriranih korisnika.

Gay.hr magazin donosi najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta koji se tiću LGBTIQ aktivizma, umjetnosti, kulture i svakodnevnog života. Magazin između ostalog nudi recenzije LGBTIQ filmova, knjiga, kulturnih događanja i festivala. Dio portala obrađuje zdravlje i specifične probleme LGBTIQ osoba. Tražimo volontere koji imaju smisla za pisanje, a istovremeno ih zanimaju gore navedene teme.

Također tražimo osobe za lektoriranje članaka te za eventualno prevođanje nekih tekstova sa engleskog jezika. Teme članaka zadaje glavni urednik portala no možete predložiti i neki svoj članak. Mjesto obavljanja volontiranja može biti od doma bez obzira na prebivalište, no volontiranje se može odnositi i na rad na terenu prilikom praćenja nekog LGBTIQ događanja.

Organizator: Iskorak - Centar za prava seksualnih i rodnih manjina
Datum početka: 01.01.2008.
Lokacija: Preradovićeva 2, Zagreb

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Iskorak - Centar za prava seksualnih i rodnih manjina
Lokacija projekta:Preradovićeva 2, Zagreb
Ciljana skupina: LGBTIQ populacija, Opća populacija
Ciljani broj volontera:40 (do sad se prijavilo 12 volontera)
Datum početka: 01.01.2008
Datum završetka:01.01.2011
Broj sati: 5
Učestalost: tjedno
Od - do: prema mogućnostima
Trajanje: Dugotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica, drugi djelovi hrvatske
Potrebna znanja i vještine: Znanje stranih jezika: Engleski
Prevođenje - strani jezici: Engleski
Komunikacijske vještine
Dizajn: Web dizajn
Vještine rada s osjetljivim društvenim skupinama
Kontakt osoba: Tomislav Mihić
Web stranica: www.gay.hr
Pokriveni troškovi:Ne
Dodatne bitne informacije: Ciljevi projekata udruge su kulturno-socijalno usmjerenim aktivnostima osvjestiti i razviti LGBTIQ identitet kod pojedinca i zajednice. Shodno tome aktivnosti ovog programa doprinose povećanju kvalitete života LGBTIQ osoba unatoč diskriminaciji, netoleranciji, zakonskoj neravnopravnosti i predrasudama koje su usustavljene u društvu.
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Aktivnosti projekta ''LGBTIQ Magazina" su u potpunosti usmjereni na korisnika koji osim navedenih dobrobiti osnaživanja pojedinca imaju za cilj informirati zajednicu i pružiti uvid u osnovne informativne, zabavne, kulturne, sportske, umjetničke i druge sadržaje. LGBTIQ magazin je prepoznat kao vodeći regionalni i jedini hrvatski LGBTIQ online magazin od strane korisnika i medija kao i civilnog sektora.
Očekivani rezultati za volontere: Volonteri imaju mogućnost sustavne edukacije i povečanja praktičnog znanja na području medija, konceptualizacije medijskog portala i rada u izvještavanju i pisanju osjetljivim skupinama (pripadnici/e seksualnih i rodnih manjina)
Komentar organizatora: Tražimo i volontere iz područja Web dizajna i programiranje (xhtml, css2, php, mysql, wordpress) Posjetite nas: www.gay.hr Facebok: http://www.facebook.com/pages/Gayhr/186521577656

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.