Gdje sam?

Europski tjedan cistične fibroze

U Hrvatskoj, kao i cijeloj Europi, po prvi puta organizira se Europski tjedan cistične fibroze s ciljem podizanja svjesnosti građana o problemima s kojima se susreću osobe koje boluju od ove teške i nasljedne bolesti.

Tjedan CF-a održat će se od 9.-15.studenoga 2009. U obilježavanje tjedna uključene su Udruge iz 33 Europske zemlje. Cilj tjedna je podizanje svjesnosti javnosti o CF-u te lobiranje za jednaki pristup adekvatoj skrbi za sve oboljele u Europi. U Hrvatskoj će povodom tjedna biti postavljeni info štandovi u Zagrebu, Splitu i Rijeci te će biti podjeljeni letci i CF narukvice diljem zemlje.

Info štand koji će biti postavljen u Zagrebu 13.-15. studenoga od 10-17 sati, a u Splitu 14. i 15. studenog u Marmontovoj ulici od 10 do 18h te nam pomoći u širenju glasa o bolesti. Zadat volontera bit će djeljenje informativnog materijala i za to predviđenih proizvoda, ako i prikupljanje donacija u zamjenu za proizvode vezane uz tematiku cistične fibroze.

Nadamo se kako imate mogućnosti da nam se pridružite i tako nam pomognete da proširimo glas o ovoj bolesti. Što više ljudi upoznamo sa CF-om i simptomima više djece će biti pravilno dijagnosticirano, a samim time i kvaliteta i duljina njihovog života će biti puno bolja.

Organizator: Hrvatska udruga za cističnu fibrozu
Datum početka: 13.11.2009.
Lokacija: Trg Petra Preradovića (Cvjetni trg) i Marmontova ulica, Zagreb i Split

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.

Organizator(i): Hrvatska udruga za cističnu fibrozu
Lokacija projekta:Trg Petra Preradovića (Cvjetni trg) i Marmontova ulica, Zagreb i Split
Ciljana skupina: građani grada Zagreba
Ciljani broj volontera:3 (do sad se prijavilo 0 volontera)
Datum početka: 13.11.2009
Datum završetka:15.11.2009
Broj sati: 7
Učestalost: svakodnevno
Od - do: 10-17 h
Trajanje: Kratkotrajno
Područje: Grad Zagreb i okolica
Kontakt osoba: Anja Kladar
Pokriveni troškovi:Da
Dodatne bitne informacije: Podizanje svjesnosti o problemima s kojima se susreću oboljeli od cistične fibroze
Očekivani rezultati za organizaciju i korisnike: Svakim uspješno provedenim projektom jačamo svoju organizaciju, širimo polje rada, postajemo kompetentniji u radu s našim korisnicima i postižemo krajnji cilj našeg rada - podizanej kvalitete života osoba s cističnom fibrozom.
Očekivani rezultati za volontere: Razvijanje komunikacijskih vještina, edukacija o specifičnostima života s rijetkim bolestima, ostvarivanje novih kontakata u neprofitnim organizacijama, razvijanje iskustva u radu s ljudima.

 
NAPOMENA: Sustav evidentira sve prijave članova, kako one izvršene tako i otkazane. U svrhu održavanja uspješnih volonterskih projekata, molimo da prijavu aplicirate samo ukoliko ste zbilja u mogućnosti na projektu sudjelovati.

Nisi prijavljen/a za volontiranje na ovom projektu.

Prijava na projekt nije moguća, skupljen je potreban broj volontera.