Gdje sam?

Glasajte za finaliste Volonterskog Oskara do 30.11.2019!

Natječaj za ovogodišnjeg Volonterskog Oskara, nagradu za volontera/ku godine na području grada Zagreba, ušao je u završnu fazu. Povjerenstvo sastavljeno od predstavnika različitih relevantnih dionika za razvoj volonterstva na području grada Zagreba, između 19 odličnih prijava izabralo je 3 najbolje.

Povjerenstvo se ove godine sastalo u sljedećem sastavu: Olivera Kapetanović, predstavnica udruge La Verna – razvoj palijativne skrbi, Saša Užarević, novinar HRT-a, Mateja Petrić, predstavnica Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, Marina Melša, predstavnica Skloništa za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec i Jela Prgić Znika, izvršna direktorica Volonterskog centra Zagreb.

Između 19 nominiranih kandidata za izbor finalista odlučile su nijanse. Jednoglasan je bio zaključak kako su, za svoj doprinos korisnicima, zajednici i volonterstvu u cjelini, svi nominirani zaslužili Oskara i zato im još jednom od srca hvala za njihovu nesebičnost i humanost. 

Temeljem kriterija doprinosa korisnicima i široj zajednici, dužini volonterskog iskustva, ali i osobnog razvoja kandidata i izazova s kojima su se tijekom volontiranja suočili, odabrano je troje najboljih koje s ponosom predstavljamo:

- Nikolina Antolić, (1994.), volonterka udruge za promicanje potreba djece i mladih Smiješak za sve
- Dragica Kipson, (1956.), volonterka udruge La Verna
- Nina Sabolić, (1996.), volonterka Udruge za podršku žrtvama i svjedocima

Više o ovogodišnjim finalisticama koje su nas zadužile svojim nesebičnim radom i darovanim vremenom pročitajte na stranici Volonterskog Oskara na kojoj također možete glasati za svoju favoritkinju, do 30.11.2019. Glasati možete i fizičkim putem, dolaskom u naš ured, Ilica 29, radnim danom od 10 do 16 sati.
Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu.