Gdje sam?

Završene prijave za Volonterski Oskar 2014. - nominirano 22 volontera/ki!

U ponedjeljak, 19. siječnja 2015. zatvorene su prijave kandidata za nagradu Volonterski Oskar 2014. U 35 dana zaprimljena je ukupno 22 prijave i isto toliko prekrasnih volonterskih priča marljivih ljudi koji svakodnevno mijenjaju našu zajednicu na bolje.

Pred nama je prvi krug odabira u kojem će povjerenstvo donijeti odluku o finalistima natječaja. Ove godine, peteročlano povjerenstvo - tijelo čiji su članovi predstavnici različitih relevantnih dionika za razvoj volonterstva na području grada Zagreba čine:


Maša Davidović, dobitnica Volonterskog Oskara 2013.

Ivana Kordić, predstavnica organizatora natječaja, članica Upravnog odbora Volonterskog centra Zagreb

Mateja Petrić, predstavnica Grada Zagreba, Ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom

Tatjana Papst, predstavnica obrazovnih institucija i organizatora volontiranja, koordinatorica volonterskog kluba Srednje škole Bedekovčina

Barbara Matejčić, predstavnica medija, slobodna novinarka


Odluka u prvom krugu bit će donesena od strane povjerenstva do petka, 30. siječnja 2015. kada će biti objavljena imena kandidata koji su ušli u uži krug natječaja. Time počinje i drugi krug u kojem će odluku o dobitniku/ci preuzeti građani koji će imati priliku glasati za svoje favorite elektronskim putem na stranici Volonterskog Oskara te fizički u uredu VCZ-a.

Dodjeljivanjem Volonterskog Oskara želimo istaknuti poseban i nezamjenjiv doprinos kojeg volonterke i volonteri daju razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života u Gradu Zagrebu, a aktivnost provodimo u suradnji s Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Novosti o Volonterskom Oskaru pratite OVDJE.