Gdje sam?

Završava projekt IPA namijenjen razvoju korporativnog volontiranja

VCZ i partneri – Udruga MI iz Splita, Volonterski centar Osijek i Zaklada Kajo Dadić završavaju provedbu projekta IPA filantropija pod naslovom „Širenje područja suradnje – korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resurs za razvoj civilnog društva“. Kliknite za kratki pregled postignuća!

Projekt je trajao 22 mjeseca, a završava sa 22. kolovozom 2017. Projekt je financirala Europska unija, a sufinancirao Ured za udruge Vlade RH kroz EU Program: IPA 2012 - Pomoć u tranziciji i izgradnja institucija.

Tijekom provedbe projekta bili smo fokusirani na to da putem korporativnog volontiranja snažnije povežemo poslovni sektor i organizacije civilnog društva kako bi zajednički doprinijeli izgradnji jake, kohezivne i humane zajednice. Isto smo, vjerujemo, uspjeli te smo u protekla 22 mjeseca regrutirali mnoge sudionike iz privatnog i neprofitnog sektora, proveli mnogobrojne volonterske akcije, održali prvu hrvatsku Konferenciju o korporativnom volontiranju i Sajam volontiranja te sustavno promovirali korporativno volontiranje kao inovativni oblik filantropije i resursa za razvoj civilnog društva.

O rezultatima i provedbi projekta moći ćete čitati u našim izvještajima koje ćemo uskoro objaviti na našem webu i društvenim mrežama te na web stranici specijaliziranoj za temu korporativnog volontiranja – korporativnovolontiranje.vcz.hr. Nadamo se da smo i vas uspjeli zainteresirati za ovu temu jer mi i dalje vrijedno radimo na širenju i razvoju korporativnog volontiranja, te se za sve detaljnije upite možete se obratiti u VCZ telefonski ili na mail volontiranje.zaposlenika@vcz.hr :)

Vaš VCZ tim