Gdje sam?

ZagrebDox traži volontere!

 Dragi naši volonteri,

Najveći festival dokumentarnog filma u našoj regiji - ZagrebDox i ove godine traži volontere. Više pročitajte u nastavku :)

 Najveći festival dokumentarnog filma u našoj regiji - ZagrebDox u svom jubilarnom 10. izdanju održat će se od 23. veljače do 2. ožujka 2014. u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol.

 Svake godine u realizaciju festivala uključen je i veliki broj volontera koji raspoređeni u različite festivalske sektore (Ured za goste, Press centar, kino dvorane, Info pult, ZagrebDox Pro, itd.) čine bitan dio festivala.

 Svim izabranim volonterima će biti osigurane festivalske akreditacije koje im omogućuju besplatno gledanje svih filmova iz programa, ulaz na sva festivalska događanja, festivalska majica, pozivnica za završni festivalski party, te jedan obrok dnevno. 

 Natječaj za volontere otvoren je do 14. veljače 2014, a svi izabrani volonteri dobit će pismenu potvrdu zaključno do 16. veljače 2014. 

Što je potrebno?

Kratko pismo motivacije, osobne podatke (ime i prezime, godinu rođenja,

zanimanje, kontakt telefon i mail adresu) i okvirni raspored slobodnog vremena (zbog rasporeda volontiranja) potrebno je poslati na e-mail:

volonteri@zagrebdox.net do 14. veljače 2014.

 

Sve dodatne informacije možete pronaći na webu - www.zagrebdox.net