Gdje sam?

ZagrebDox traži volontere za 11. izdanje festivala!

ZagrebDox do 13. veljače 2015. prima prijave za volonterske pozicije za 11. izdanje festivala koje će se trajati od 22. veljače do 1. ožujka 2015.!

Za neprocjenjivo iskustvo rada na festivalu potrebno je poslati kratko pismo motivacije, osobne podatke (ime i prezime, godinu rođenja, zanimanje, kontakt telefon i mail adresu) te okvirni raspored slobodnog vremena (zbog rasporeda volontiranja) na e-mail volonteri@zagrebdox.net.

Osim odličnog iskustva rada na festivalu, volonterski angažman na ZagrebDoxu pruža mogućnost gledanja odličnih dokumentaraca, ali i priliku za druženje s drugim ljubiteljima filma. 

Ukoliko imate interes, volju ili želju za sudjelovanjem na 11. ZagrebDoxu (22. veljače do 1. ožujka 2015), javite nam se bez obzira na iskustvo. Sve što vas zanima o uvjetima, zaduženjima i prednostima volonterskog posla moguće je pronaći u dokumentu Pravila za volontere na internet stranici ZagrebDoxa.

Prijave za volontiranje traju do 13. veljače 2015., a odabrani volonteri primit će pismenu obavijest najkasnije do 15. veljače 2015.