Gdje sam?

Vrlo važni volonteri 2014.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana volontera Volonterski centar Zagreb provodi VIV kampanju koja je ove godine posvećena volonterima koji djeluju u sklopu volonterskih programa u srednjim školama.

Od 6. – 21. prosinca trajat će kampanja pod nazivom "VIV – Very Important Volunteers: generacija 2014.“. Radi se o internet i Facebook kampanji kojoj je cilj svakodnevno promovirati volontere i volonterke, ali i koordinatore volontera koji djeluju u sklopu volonterskih programa u srednjim školama te koji su dali značajan doprinos volonterskoj zajednici, ali i razvoju volonterskih programa u sklopu odgojno-obrazovnih ustanova.

Ove godine, u kampanju je uključeno 5 koordinatora volontera koji djeluju u odgojno-obrazovnim ustanovama te 11 volontera - članova volonterskih klubova u srednjim školama u sjevernoj Hrvatskoj.

Svaki dan, predstavit ćemo vam jedno toplo lice koje će vas motivirati da i vi, poput njih, počnete mijenjati naše društvo nabolje.

Oni su: Dorotea Ivana Horvat, Lucija Meštrović, Vlasta Lukačević, Josip Halužan, Dora Movrić, Ingeborg Radimiri, Dajana Benko, Marija Lovrić, Tatjana Papst, Barbara Rubinić, Amanda Đurin, Marija Roth, Robert Pavlin, Renee Mixich, Elvira Tahiri i Dora Cesarec.