Gdje sam?

Volontirajte na međunarodnim kampovima u Hrvatskoj

Dragi/e volonteri i volonterke,

krajem svibnja i početkom lipnja VCZ organizira dva odlična međunarodna kampa, u Zaboku i Svetom Filipu i Jakovu, i još smo uvijek u potrazi za volonterima koji žele sudjelovati na jednom od tih kampova.

Ako imate slobodnog vremena, a želite se družiti sa ljudima iz cijelog svijeta, napraviti nešto korisno za loklanu zajednicu i želite saznati više informacije o kampovima, kontaktirajte nas što prije na incoming@vcz.hr,  ivs@vcz.hr ili preko telefona na 098 373 672.

Kampovi su sljedeći:

HR-VCZ 12.1 HRVATSKI GLAZBENI FESTIVAL (HGF) 2015 – ZABOK, 27.05.2015. - 08.06.2015.
Partner u projektu: Udruga Mraz
Broj volontera: 5

Opis kampa: Volonteri pomažu u organizaciji Hrvatskog glazbenog festivala. HGF je festival koji okuplja mlade glazbene demo sastave iz cijele Hrvatske te im kroz natjecanje pruža priliku za početak stvaranja glazbene karijere. Svibanj je ujedno i mjesec Grada Zaboka, te će volonteri imati priliku sudjelovati i u organizaciji lokalnih kulturno-zabavnih događanja.

Prijava na kamp HRVATSKI GLAZBENI FESTIVAL


HR-VCZ 9.1 „DJELA I POTREBE“ – SV. FILIP I JAKOV, 01.06.2015. - 10.06.2015.

Partner u projektu: Volonterski centar Zadar
Broj volontera: 8
Opis kampa: Volonteri će imati priliku provoditi vrijeme s korisnicima i i upoznati se sa životom osoba s intelektualnim teškoćama i različitim oštećenjima. Zajedno s lokalnim volonterima radit će poslove kao što su uređenje okoliša centra, ličenje i čišćenje prostorija i ostalo.

Prijava na kamp DJELA I POTREBE