Gdje sam?

"Volontiraj i proputuj svijet" u Booksi 27.4.2016.

Jeste li motivirani za pomoć drugima i željni novih iskustava, prijateljstava i učenja jezika? Željeli biste živjeti u nekoj stranoj zemlji i zajedno s ljudima iz cijelog svijeta raditi na projektima koji na različite načine doprinose lokalnim zajednicama? Dođite na druženje u Booksu, u srijedu, 27. travnja u 19h i poslušajte iskustva volontera s međunarodnih volonterskih kampovima.

 Volonterski centar Zagreb (VCZ) i u 2016. godini nastavlja dugogodišnju tradiciju kratkoročnog volontiranja na međunarodnoj razini. Volonterski kampovi prilika su za sve građane, a posebno mlade, da kroz društveno odgovorno putovanje i volontiranje upoznaju nove zemlje, donesu pozitivnu promjenu, sudjeluju u interkulturalnom učenju i dobro se zabave.

Opći ciljevi svih kampova su izgradnja mira, solidarnost, zajedništvo, interkulturalnost, razbijanje predrasuda i stereotipa, unapređivanje tolerancije i razumijevanja među ljudima.

Ako vas zanima mogućnost sudjelovanja u jednom od 2000 kampova u različitim zemljama svijeta, dođite u Booksu i od ekipe koja je prošla iskustvo volontiranja u inozemstvu saznajte što vam se nudi.

Svi su pozvani/e!