Gdje sam?

Volonterski info susret u Gradskoj knjižnici

U srijedu 13. 05. 2009. u 09.30 sati, u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, VCZ održava Volonterski info susret na koji pozivamo sve zainteresirane za uključivanje u volontersku akciju ''Val pozitive na Pešči''.

Info susret održavamo u suradnji s Gradskom knjižnicom u sklopu njihove Informativne srijede. Počinjemo u 09.30 sati, a glavna tema susreta bit će volonterska akcija ''Val pozitive na Pešči'' koju u subotu 30. svibnja organiziramo na Peščenici, u suradnji s udrugom Roditelji za djecu.

Ovom ćemo vam prilikom predstaviti Volonterski centar Zagreb, naše programe lokalnog i međunarodnog volontiranja te bazu podataka koja vam omogućava da ostanete u tijeku s novostima iz volonterskog svijeta. Nakon toga ćemo vam ispričati o akciji ''Val pozitive na Pešči'' te vam objasniti kako nam se možete pridružiti i provesti jednu svibanjsku subotu s klincima, starijima i beskućnicima s Peščenice.

Volonterski info susret jedan je od 5 događanja takve vrste koje će Volonterski centar Zagreb organizirati kroz 2009. godinu u sklopu projekta „Volonterski servis – solidarnost i zajedništvo“, kojemu je cilj povećanje solidarnosti i zajedništva u gradu Zagrebu putem širenja vrijednosti volontiranja.

Projekt je financiran od strane Europske komisije i Grada Zagreba, Ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje. Potonji Ured ujedno nam je i partner u provedbi dijela aktivnosti u sklopu navedenog projekta kao i Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet.

Dođite da se upoznamo i nađemo zajednički način da u jednom danu napravimo razliku!