Gdje sam?

Volonterijada - Party Godine - SUBOTA 03.12.2011

Drage volonterke i volonteri, i svi vi koji se zelite ukljuciti u volonterski svijet :), dodjite na druzenje i volontersko okupljanje kojim proslavljamo Europsku godinu volontiranja i puno lijepih volonterskih prica u 2011. S time na umu priredili smo super-pozitivan, plesno-skakalacki, sareno-veseli, zivi ali opusteni program!

NASTUPAJU:

THE LOONY BIN PROJECT
Fantasticno utiman šesteroclani bend koji zvuci k'oda se upravo vratio iz 1920ih s vokalom Tom Waitsa. Sviraju swing, blues, tex-mex, bosanova...
Uz ove decke svi bi se najedanput okušali u charlstonu kakav su vidjeli u starim filmovima. http://www.youtube.com/watch?v=eSX0n0ZeQxg&feature=player_embedded

MANGORA

super-happy, funk, fusion, rock bend uz kojeg se jednostavno mora plesat dok vam se po glavi vrte afro zurke, platformke, perjani pink šlafroci i likovi iz Shaft filmova. Atmosferu ce dodatno dizat i Vesela DJ Mrkica sa svima poznatim plesnjak stvarima, a i pokloni i zahvale ce se djelit najradišnijim volonterima u ovoj godini.

Mjesto partija je Klub Soba, Magazinska 7 (koju smo odabrali zbog toplog i intimnog ambijenta i opuštenog i nasmijanog osoblja)
Program pocinje u 20h tako da se do 01h dobro podružimo i isplešemo.

Cijena ulaznice prava sitnica: 15kn
Dress code: dancing shoes

Dodjite, povedite prijatelje i kreirajte sa nama SUPER-VESELU VOLONTERIJADU