Gdje sam?

Trening za koordinatore/ice strukturiranog dijaloga u svojoj zajednici

Krajem studenog Mreža mladih Hrvatske ogranizira trening za koordinatore/ice strukturiranog dijaloga. Ako vas zanima što je to zapravo i na koji način to može pomoći tvojoj zajedinici, prijavite se!

Mreža mladih Hrvatske, uz potporu programa Erasmus + te Ministarstva socijalne politike i mladih, a u suradnji s Nacionalnom radnom skupinom za provedbu strukturiranog dijaloga, organizira trening za lokalne koordinatore/ice strukturiranog dijaloga.

Edukacija se održava od 25. do 30. studenog u Donjoj Stubici (Hotel Terme Jezerčica). Dolazak je predviđen 25. studenog u popodnevnim/večernjim satima, odlazak 30. nakon ručka. Prijaviti se možete putem ove POVEZNICE, zaključno s petkom, 21. studenog u 12:00.

Trening je namijenjen prvenstveno mladima koji djeluju unutar udruga mladih i za mlade, ali je otvoren i za sve osobe u radu mladima na lokalnoj razini, neovisno o njihovom organizacijskom/institucionalnom profilu, pod pretpostavkom da su motivirane doprinijeti provedbi strukturiranog dijaloga u Hrvatskoj. Vodit će ga treneri s bogatim iskustvom provedbe strukturiranog dijaloga na europskoj, nacionalnoj i lokalnoj razini.

Detaljniji opis ove aktivnosti možete pronaći OVDJE