Gdje sam?

Tražimo Koordinatora/icu organizacijskog poslovanja

Za poziciju Koordinatora/icu organizacijskog poslovanja otvoreno je redovno radno mjesto s dugoročnom perspektivom. Od Koordinatora/ice se očekuje da proaktivno, angažirano i zainteresirano sudjeluje u upravljanju cjelokupnog poslovanja, redovnog i projektnog, te da kao član jezgre Volonterskog centra podržava i promovira kulturu i vrijednosti centra.

Volonterski centar Zagreb neprofitna je organizacija koja već dugi niz godina djeluje na razvoju volonterstva u Zagrebu i u Hrvatskoj, njegujući otvorene, uvažavajuće i podržavajuće odnose u svojoj organizaciji i u društvu.

Tražimo osobu koja će nadopuniti naš tim, obavljajući kompetentno, profesionalno i odgovorno sljedeće poslove:
* vođenje financijskog, administrativnog i uredskog poslovanja
* sudjelovanje u osiguravanju financijskih sredstva te razvoju aktivnosti samofinanciranja
* osiguravanje podrške tijelima upravljanja i rukovođenja udrugom
* sudjelovanje u organizaciji akcija i događanja te podrška u provedbi redovnih programa

Jezgra Volonterskog centra ima mali broj zaposlenih, no ovisno o količini i vrsti aktivnih projekata, broj vanjskih suradnika je vrlo promjenjiv. Svi članovi tima uključuju se u operativne projekte Centra, te sudjeluju u organizaciji promotivnih kampanja i događaja VCZ-a (kampanja Hrvatska volontira, Volonterski Oskar, Konferencija o volontiranju zaposlenika i sl.)

Za uspjeh na ovom radnom mjestu potrebne su sljedeće osobine, znanja i iskustva:
• Spremnost na dinamičan rad i timsku suradnju
• Radno iskustvo u organizacijskom i financijskom menadžmentu
• Izvrsne organizacijske i komunikacijske vještine
• Izvrsna informatička pismenost
• Fokusiranost na postizanje rezultata i ostvarenje ciljeva
• Vrlo izražena osobna i društvena odgovornost
• Pozitivan stav prema životu, autentičnost i otvorenost
• Poznavanje engleskog jezika
• Iskustvo u volontiranju i poznavanje rada civilnog sektora
• Poznavanje računovodstva neprofitnih organizacija

Radeći s nama, stvarate budućnost u kojem je volonterstvo pokretačka snaga aktivne, odgovorne i humane zajednice. Naši dionici su iz javnog, poslovnog i civilnog sektora, kao i tijela javne vlasti.

Usavršavanje i razvoj vještina iz područja organizacijskog i financijskog menadžmenta, te znanja iz područja menadžmenta volontera i volonterstva općenito, nužan su preduvjet za razvoj naše organizacije. VCZ je otvoren prostor za implementaciju vlastitih ideja, te je mjesto za upoznavanje ljudi različitih profila, nacionalnosti i kultura.

Dnevni i tjedni raspored i mjesto rada: od 9 do 17h od ponedjeljka do petka, uz mogućnost fleksibilnih dogovora po potrebi. Radno mjesto je u Zagrebu uz mogući povremeni rad od kuće.

Planirani početak rada je studeni 2020. S odabranim kandidatom ili kandidatkinjom sklopit ćemo ugovor o radu na godinu dana s namjerom produženja na neodređeno vrijeme, uz probni rok od 6 mjeseci.

Dokumentaciju:
• životopis na hrvatskom jeziku
• ispunjena Prijavnica_VCZ_posao
• barem jedno pismo preporuke
potrebno je poslati na e-mail vcz.posao@gmail.com, s naznakom Koordinator/ica organizacijskog poslovanja.

Prijava je otvorena do 02.11.2020.

Slanjem navedene dokumentacije slobodno i izričito dajete privolu udruzi Volonterski centar Zagreb, OIB 86889002552, kao voditelju zbirke osobnih podataka, da Vaše osobne podatke može obrađivati i koristiti u svrhu selekcijskog procesa za radno mjesto u udruzi.