Gdje sam?

''Tko se boji velike zločeste krize?''

U sklopu zajedničkog projekta Mreže mladih Hrvatske te njezinih 7 organizacija članica pod nazivom: “Tko se boji velike zločeste krize?'' provodi se Strukturirani dijalog o nezaposlenosti mladih u RH” - UKLJUČI SE!

Do kraja veljače traje konzultativni proces kojim MMH i partneri mlade ljude pokušavaju učiniti aktivnim subjektima rješavanja problema nezaposlenosti mladih u RH. To čine koristeći 2 osnovana instrumenta:

1 - Prvi je vrlo lako dostupan i možete se kroz njega uključiti odmah. Radi se o kratkom upitniku koji mogu ispuniti sve mlade osobe u dobi od 15 do 30 godina. Ispunjavanje ovog upitnika vam neće uzeti više od 10 minuta (ali zaista!!!) tako da Vas ohrabrujemo da ga ispunite sami te njegovo ispunjavanje preporučite članovima/icama svoje obitelji, prijateljima/cama, poznanicima/ama te suradnicima/ama.

2 - Drugi instrument kojim uključuju mlade ljude u ovaj konzultativni proces su konzultacije na terenu, koje su dosad u potpunosti realizirane u Kninu i Rijeci te djelomično u Splitu. Uz kompletiranje konzultacija u Splitu, ostaju još Zagreb, Osijek, Pula, Karlovac te Slatina. Više o samim konzultacijama na terenu te terminima njihova održavanja možete pročitati na stranici projekta: www.mladi-rade.net. Ako imate između 15 i 30 godina te ste zainteresirani/e za sudjelovanje, ne oklijevate se obratiti bilo nama u Mreži, bilo provedbenim partnerima u pojedinim gradovima.

Strukturirani dijalog provodi se uz potporu programa Mladi na djelu.