Gdje sam?

Sudjelujte u istraživanju o mladima!

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centara za mlade Zagreb u suradnji s Gradom Zagrebom provodi istraživanje o mladima kako bi saznali realne probleme, potrebe, mišljenja i zadovoljstvo mladih životom u Zagrebu.

Dragi volonteri i volonterke,

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centara za mlade Zagreb u suradnji s Gradom Zagrebom provodi istraživanje o mladima kako bi saznali realne probleme, potrebe, mišljenja i zadovoljstvo mladih životom u Zagrebu. Rezultati istraživanja poslužiti će u izradi Gradskog programa za mlade Grada Zagreba te unaprjeđenju rada Regionalnog info- centara za mlade Zagreb.

Anketa je namijenjena mladima od 15 do 30 godina koji žive u Gradu Zagrebu https://docs.google.com/a/zamisli.hr/forms/d/11H5ziIA1yrkTPdnEurwqntOQBA5G3huMFWNCa2Te0-k/viewform

Anketa se nalazi na sljedećem linku: https://docs.google.com/a/zamisli.hr/forms/d/11H5ziIA1yrkTPdnEurwqntOQBA5G3huMFWNCa2Te0-k/viewform

Sudjelovanje je dobrovoljno i u svakom trenutku imate pravo odustati bez ikakvih posljedica. Istraživanje je u potpunosti anonimno, a podaci će biti korišteni isključivo u istraživačke svrhe. Ispunjavanje upitnika traje oko 10 minuta. Na postavljena pitanja ne postoje točni ili netočni odgovori.

Hvala svima koji odluče sudjelovati u anketi.

Vaš VCZ Tim