Gdje sam?

Studiji o mladima za mlade

Mreža mladih Hrvatske poziva Vas na upis u drugu godinu Studija o mladima za mlade, inovativnog primjera interdisciplinarnog izvaninstitucionalnog učenja o mladima i za mlade koji ciljaju osnaživanju mladih osoba iz različitih društvenih područja na aktivan građanski angažman. Rok za prijave je do 20.kolovoza 2011.

Studiji o mladima za mlade, kao neformalni obrazovni program, žele potaknuti  mlade na odgovornost u svojoj zajednici i uključivanje u sudioničke procese demokracije, izgradnje sposobnosti prepoznavanja, analize i artikulacije potreba i problema mladih uz zagovaranje održivih rješenja, poticanja kritičkog promišljanja pojedinih metoda, tehnika i mogućnosti djelovanja u zajednici s utjecajem na razvoj politike za mlade i pozitivne društvene promjene te poticanja konkretne primjene znanja u zajednici.

Ovogodišnje teme su: Političko obrazovanje mladih, Rad s mladima u zajednici te Sudjelovanje mladih u procesima donošenja odluka. Na uključivanje pozivane su motivirane mlade osobe koje žele doprinijeti pozitivnim društvenim promjenama u svojim zajednicama i okruženjima.

Rok za prijave je 20. kolovoza 2011. godine.

Za više informacija: http://studiji.mmh.hr/ ili se javiti na: monika@mmh.hr.